Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική φωτογραφία και η δύσκολη απόφαση
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική φωτογραφία και η δύσκολη απόφαση

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media συνήθως περνάει το δικό της μήνυμα ή δίνει τις δικές της απαντήσεις. 

Ωστόσο, το τελευταίο της post είναι αρκετά αινιγματικό και δεν γίνεται ξεκάθαρο εάν μιλάει για επαγγελματικό φόβο ή προσωπικό.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε: «”Λες να δεχτώ;”, αναρωτήθηκα. Μετά φοβήθηκα. Όπως πάντα, τα πρώτα δευτερόλεπτα που πρέπει να πάρω μια απόφαση. Αυτά τα δευτερόλεπτα είναι μέσα σε αυτό το βλέμμα. Το τράβηξε φωτογραφία για να μου δείξει αυτό που πάντα μου λέει τους τελευταίους μήνες. “Δείχνεις να μη φοβάσαι τίποτα”. Πόσο άδικο να το πιστεύει αυτό ο άλλος για σένα. Σε κάνει άτρωτη στα μάτια του και αυτό κάποιους τους διώχνει… “Τι ανάγκη έχει αύτη;” σου λέει… κι όμως αυτή η φωτογραφία δεν είναι από εκείνες της ναρκισσιστικές φωτογραφίες που όλοι αγαπάμε να αγαπάμε και να μισούμε ταυτόχρονα. Είναι αυτά τα δικά μου δευτερόλεπτα φόβου ανασφάλειας και αμφιβολίας που κάποιος απαθανάτισε για να μου δείξει πως τα μάτια δε λένε πάντα την αλήθεια. Έκτος κ αν εγώ λέω ψέματα σε μένα όταν δηλώνω πως “φοβάμαι”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved