Μίνα Αδαμάκη: «Ο ανταγωνισμός είναι στη φύση του ανθρώπου»
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Ο ανταγωνισμός είναι στη φύση του ανθρώπου»

Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε σε συνέντευξή της για την παράσταση «Οι τσούχτρες» που πρωταγωνιστεί ενώ εξήγησε αν η ματαιοδοξία, ο εγωισμός, είναι περισσότερο διογκωμένα στο χώρο των ηθοποιών.

Πρωταγωνιστείτε στο έργο «Οι τσούχτρες».

Μου είχε γίνει η πρόταση για το έργο «Οι τσούχτρες» από την κ. Δαλαμάγκα, στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα», και σκέφτηκα τη Μαρία Κατσανδρή, που εκτιμώ και συμπαθώ πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά και ηθοποιός. Ήταν να δουλέψουμε μαζί πριν από κάποια χρόνια, αλλά δεν στάθηκε δυνατόν, δεν ευοδώθηκε, κι έτσι έγινε τώρα. Είναι μια πολύ ωραία παράσταση, το έργο έχει εύρος σκέψεων και ιδεών, είναι μια μαύρη κωμωδία που επανεξετάζει πολλά πράγματα των ανθρώπων, των σχέσεων και του χώρου του θεάματος. Στοιχεία όπως η ματαιοδοξία, ο εγωισμός, η μοναξιά, που στο τέλος αυτό μένει, δεν υπάρχει άνθρωπος δίπλα όταν οι άνθρωποι είναι τόσο ματαιόδοξοι, φιλόδοξοι και σκληροί. Είναι η διαβόητη σχέση των δύο γυναικών, της Μπέτυ Ντέιβίς και της Τζόαν Κρόφορντ, απροκάλυπτα εχθρικές, γίνονταν επεισόδια στον Τύπο, που τον τροφοδοτούσαν επί δεκαετίες. Εκεί βασίζεται το έργο.

Στοιχεία όπως η ματαιοδοξία, ο εγωισμός, είναι περισσότερο διογκωμένα στο χώρο των ηθοποιών;

Είναι ένα κλισέ, ένας μύθος αυτός που υπάρχει για το χώρο του θεάματος, το οποίο επειδή είναι πολύ προβεβλημένο, παίρνει άλλες διαστάσεις. Ο ανταγωνισμός είναι στη φύση του ανθρώπου, έχει βάση την επιβίωση, αλλά υπάρχει παντού, σε όλα τα επαγγέλματα, σε όλες τις σχέσεις. Στο χώρο μας προβάλλεται περισσότερο, το παραμικρό που γίνεται διογκώνεται. Εξαρτάται από τον άνθρωπο, το χαρακτήρα και πως αντιμετωπίζει ο καθένας αυτό το πράγμα. Δεν είναι όμως τόσο πολύ γέννημα του χώρου και της ενασχόλησής μας με το θέαμα. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν πια τέτοια πράγματα, τόσο μεγάλης έκτασης, όπως γινόταν παλαιότερα στο Χόλιγουντ. Στο Χόλιγουντ διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα, ένα Όσκαρ θα σου αλλάξει τη ζωή, την καριέρα εντελώς. Εκεί υπάρχει ένας λόγος ανταγωνισμού, πολύ μεγαλύτεροι, επίσης, τα χρήματα που διακυβεύονται στην ταινία, αλλά και των ηθοποιών.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved