Αλέξανδρος Παρθένης: Ποια ξανθιά; Είναι μόνος και το χαίρεται μετά το διαζύγιο από τη Θάνου!
Showbiz

Αλέξανδρος Παρθένης: Ποια ξανθιά; Είναι μόνος και το χαίρεται μετά το διαζύγιο από τη Θάνου!

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Παρθένης εθεάθη με μια εντυπωσιακή νέα συνοδό σε εστιατόριο στον Βόλο και οι ψίθυροι ότι πρόκειται για τη νέα σύντροφό του πήραν φωτιά. Όμως, η συγκεκριμένη φήμη ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Θάνου ο Αλέξανδρος παραμένει single σύμφωνα με τη real.

Στον Βόλο βρέθηκε και γευμάτισε με μεγάλη παρέα, καθώς ήταν προσκεκλημένος του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου εστιατορίου sushi. Μέλος της παρέας ήταν και η ξανθιά γυναίκα που πυροδότησε τις φήμες για καινούργιο ειδύλλιο, καθώς φέρεται να ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, γεγονός που επίσης διαψεύδει το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία και πρώην μοντέλου.
Τρεις μήνες πέρασαν από τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού, που όσο ήταν μαζί διατηρούσε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Όσο αθόρυβα παντρεύτηκαν, το ίδιο αθόρυβα επέλεξαν και να χωρίσουν, αφού η ανακοίνωση ότι το ζευγάρι επέλεξε πλέον διαφορετικούς δρόμους ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Το συναινετικό διαζύγιο μπορεί να εκδόθηκε στις 18 Ιουλίου, όμως από τον περασμένο Μάιο τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας οι τίτλοι τέλους είναι γεγονός, όμως όλα δείχνουν ότι οι πληγές είναι ακόμη νωπές. Κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Αυτή την περίοδο ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει δώσει προτεραιότητα στην επαγγελματική του ζωή, προσπαθώντας μέσω της εργασιοθεραπείας να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την ολυμπιονίκη. Συνηθίζει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του αφοσιωμένος στη δουλειά και τα βράδια συναντά καλούς φίλους του. Αγαπημένη του δραστηριότητα, αλλά και εκτόνωση, εξακολουθεί να είναι η γυμναστική. Μετρά πολλές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ αφιερώνει πολύ χρόνο σε τρέξιμο ή άλλου είδους άσκηση.
Παράλληλα, όμως, ο Αλέξανδρος φαίνεται να έχει ανακαλύψει το τελευταίο διάστημα και μια καινούργια του κλίση, που δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία. Πολύ συχνά αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εντυπωσιακές λήψεις, που απεικονίζουν κυρίως τοπία, και τις συνοδεύει με λακωνικά μηνύματα προς κάθε αποδέκτη. «Η ζωή είναι ωραία», έγραψε λίγο μετά το πρόσφατο ταξίδι του στον Βόλο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved