Δε πάει ο νους σας τι κάνει σήμερα η Ρεβέκκα από το «Bar»
Showbiz

Δε πάει ο νους σας τι κάνει σήμερα η Ρεβέκκα από το «Bar»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα σταθεί στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων γυναικών που βγήκαν νικήτριες από την μάχη με τον καρκίνο του μαστού η tattoo artist των επωνύμων Ρεβέκκα Γιαννοπούλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso έβαλε στόχο να χρωματίσει δωρεάν μέσα σε μία ημέρα θηλές σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες με τη μέθοδο του ιατρικού τατουάζ, σε ένα εγχείρημα που θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις.

Το κορίτσι του reality «Bar» του Mega εξηγεί στην εφημερίδα, ότι η (δωρεάν) διαδικασία αφορά γυναίκες άνεργες, πολύτεκνες και χαμηλοσυνταξιούχες. Γι' αυτό θα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τα στοιχεία που αποδεικνύουν την οικονομική τους κατάσταση.

«Προτεραιότητά μου είναι να δώσω χαρά και αισιοδοξία σε όλες αυτές τις γυναίκες που, από τη μία, ήρθαν αντιμέτωπες με τον εφιάλτη του καρκίνου και νίκησαν και, από την άλλη, δεν έχουν, οικονομικά, τον τρόπο να αποκαταστήσουν πλήρως την εγχειρισμένη εικόνα τους» λέει η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και προσθέτει: «Ως γυναίκα, και γνωρίζοντας καλά τι σημασία έχει το στήθος για όλες μας, μπορώ εύκολα να καταλάβω πώς αισθάνονται οι γυναίκες αυτές. Αλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα πριν από λίγα χρόνια να ειδικευτώ στην τεχνητή αναδημιουργία του χρωματικού συμπλέγματος θηλής - θηλαίας άλω με την μέθοδο της μικροχρωστικής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved