Γιώργος Γεωργίου: «Έχω εξοικειωθεί με το θάνατο και με συμπαθεί»
Showbiz

Γιώργος Γεωργίου: «Έχω εξοικειωθεί με το θάνατο και με συμπαθεί»

Για την οικογένεια του, το εγγόνι που επιθυμεί αλλά και για το αν φοβάται το θάνατο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Γεωργίου.

«Την οικογένεια μου όσο αφορά το Θέατρο τα κατάφερα και τα κράτησα σε πλήρη ισορροπία, έχω μια καταπληκτική σύζυγο εδώ και 38 χρόνια, τώρα που μου συμπαραστέκεται και στα καλά και στα κακά. Μοναδική κυρία. Κι ένα καταπληκτικό γιο 36 χρονών τώρα που είναι ένα πολύ αξιόλογο ευγενέστατο πλάσμα και πολύ όμορφο. Άντε να δούμε πότε θα δω εγγόνι που τόσο επιθυμώ. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό για αυτό το δώρο που μου χάρισε», λέει στο περιοδικό Χάι.

Όσο για το αν φοβάται το θάνατο, σημειώνει: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραστεί σε πολλές κηδείες αγαπημένων μου συναδέλφων και συνεργατών, πράγματι αδειάζει ο τόπος από μεγάλες αξίες που δυστυχώς δεν αντικαθίστανται με τίποτα. Αυτό με λυπεί πολύ γιατί από ποιους θα διδαχτούν οι νέοι μας το καλό Θέατρο;

Οι περισσότεροι απ' αυτούς που έχουν μείνει δεν τους θεωρώ μεγάλες αξίες, διότι χρίστηκαν πρωταγωνιστές απ' την τηλεόραση, μεγάλη η διαφορά απ' αυτούς που καθιερώθηκαν απ' το σινεμά. Πλήρωνε ο άλλος για να πάει να τους δει, δεν τους πλασάρισε κανείς στην μάπα κανενός με το έτσι θέλω. Όσο για τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, μα καθόλου, έχω εξοικειωθεί μαζί του και με συμπαθεί, είμαστε κάτι σαν φιλαράκια, μου έχει πάρει όλους απ' την οικογένεια μου μάνα, πατέρα, αδέλφια, οπότε μαζί του είμαι συγγενής!», λέει.

Έβγαλε χρήματα από αυτή την δουλειά; «Δεν έκανα χρήματα απ' την δουλειά μου, στο μόνο που βοηθήθηκα ήταν απ' την εποχή που άρχισα να γράφω. Από το 1993 είμαι Τακτικό Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων. Μόνο απ' την Συγγραφή έβγαλα κάποια χρήματα και ευτυχώς αγόρασα ένα τριαράκι 70τ,μ. αλλιώς τώρα θα είχα να πληρώνω και ενοίκιο που σημαίνει: πείνα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved