Παπαληγούρα: "Δεν θα δημοσιοποιήσω μόνη μου κάτι για την προσωπική μου ζωή"
Showbiz

Παπαληγούρα: "Δεν θα δημοσιοποιήσω μόνη μου κάτι για την προσωπική μου ζωή"

Η προσωπική ζωή της Λένας Παπαληγούρα έχει γίνει θέμα στα lifeystyle περιοδικά και έχει κρεμαστεί στα περίπτερα, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει ποτέ η ίδια ανοιχτά για την εκάστοτε σχέση της.

«Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να με γνωρίσει μπορεί να το κάνει μέσα από τη δουλεία, μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα δημοσιοποιήσω μόνη μου κάτι για την προσωπική μου ζωή, οπότε δεν μ' αρέσει όταν αυτό γίνεται ερήμην μου. Είμαι της άποψης ότι αν δεν δίνεις τροφή τότε κάποια στιγμή αυτό γίνεται σεβαστό. Εγώ όχι μόνο δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν με ενδιαφέρει να μαθαίνω για τις προσωπικές ζωές των άλλων γιατί μου φαίνεται πολύ βαρετό», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Η ηθοποιός είναι προσηλωμένη στο θέατρο και μακριά από την τηλεόραση. Συνειδητή αυτή η επιλογή της ή απλά έτυχε; «Έχω κάνει κάποια τηλεοπτικά πράγματα για τα οποία είμαι υπερήφανη. Δυστυχώς, οι προτάσεις για την τηλεόραση έρχονται πάντα αφού έχουμε δεσμευτεί για το θέατρο και δεν μπορείς να ανταποκριθεί μετά από δεκάωρα γυρίσματα σε μια παράσταση. Μου αρέσουν οι συνθήκες γυρίσματος στην τηλεόραση, όπως και στο σινεμά. Με χαρά θα δεχόμουν να παίξω κάπου αν με ικανοποιούσαν το σενάριο και οι συνεργάτες κριτήρια που θέτω για την επιλογή της κάθε δουλειάς μου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved