Θρίλερ με ηθοποιό! Πήδηξε από το φράχτη και το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο
Showbiz

Θρίλερ με ηθοποιό! Πήδηξε από το φράχτη και το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο

Μια περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο διαδραματίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega.

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου υποστηρίζει ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στην Espresso δηλώνει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακα της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνια, η ηθοποιός απεγνωσμένη τηλεφώνησε στον Σπύρο Μπιμπίλα και του είπε: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».
Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της Μπουτεράκου, αλλά όπως είπε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί και θεωρεί ότι αρμόδιοι είναι οι γιατροί και η αστυνομία.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη» υποστήριξε ο πατέρας της. Όσο για την ηθοποιό είναι όλο το σαββατοκύριακο εξαφανισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved