Νικόλας Μακρής: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κάτι το οποίο θα…»
Showbiz

Νικόλας Μακρής: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κάτι το οποίο θα…»

Ο Νικόλας Μακρής είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, καθώς συμμετέχει στο σίριαλ «Ζωή μου...».

Ο ίδιος μιλά στην εφημερίδα Espresso για το ρόλο του αλλά και όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Αυτό που με έχει συγκινήσει είναι ότι ο Κώστας, ο ήρωας που υποδύομαι, βρίσκεται σε σύγχυση και προσπαθεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και τα συναισθήματα του , τη φύση του, που τον οδηγεί στο να φεύγει και να εξαφανίζεται από όλους κι από όλα. Ωστόσο, κάτι που προέκυψε πρόσφατα τον κάνει να θέλει να στεριώσει κάπου. Αυτό μπορεί, λοιπόν, να συμβεί σε πολλούς ανθρώπους και ίσως λίγο περισσότερο στους άντρες» λέει στην «Espresso» ο Νικόλας και συνεχίζει:

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κάτι το οποίο θα συμβεί και θα ενισχύσει αυτό το δίπολο και τη στάση ζωής του, αλλά και την έντονη τάση του να στεριώσει. Δεν θέλω να πω τι θα γίνει και με ποιον τρόπο, για να μη χαλάσω την έκπληξη στο κοινό».

Εκτός από τηλεόραση, ο ηθοποιός κάνει φέτος και θέατρο. «Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες για την παράσταση "Αυτή η νύχτα μένει" σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Το βιβλίο είχε γίνει και ταινία και αφορά τη ζωή στα μπουζούκια του 1980 στην επαρχία. Θα είναι μια παράσταση με πολύ τραγούδι και θα περιγράφει ακριβώς αυτή την εποχή» καταλήγει ο Νικόλας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved