Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν περίμενα να αναμετρηθώ μαζί του…»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν περίμενα να αναμετρηθώ μαζί του…»

Η παράσταση, στην οποία συμμετέχει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, έχει στον πυρήνας της το παιχνίδι του έρωτα, την αέναη μάχη του αρσενικού και του θηλυκού. 

«Ο έρωτας δεν εξημερώνει. Ο έρωτας παθιάζει, αγριεύει, ακυρώνει τα όρια. Ο ερωτευμένος μπορεί να κάνει ό,τι τρελό δεν είχε φανταστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή του!» τόνισε στο TV Έθνος.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής υποδύεται τον Πετρούκιο, έναν χαρακτήρα που «δεν περίμενα να αναμετρηθώ μαζί του. Τον θεωρούσα πιο μπρουτάλ, σε μερικές εκδηλώσεις του υπερβολικό κι έξω από μένα. Προσπάθησα να τον ψυχολογήσω. Κάποιες φορές τον δικαιολογώ, άλλες φορές συγκρούεται ο τρόπος που λειτουργεί ο Πετρούκιος με αυτό που θα έκανα εγώ ως Βασίλης. Ισως γιατί εγώ δεν είμαι τόσο σκληρός σαν άνθρωπος. Στο τέλος, πάντως, οι ήρωες αποθεώνουν την αγάπη».

Από τη σκηνή του θεάτρου και με όχημα τη θεατρική σύμβαση ταξιδεύει μαζί με το κοινό στην Πάδοβα και στη Βερόνα. «Μας σώζει το ότι ταξιδεύουμε μέσα από το θέατρο και τις παρέες μας και κάπου χανόμαστε, μακριά από την Ελλάδα». Γιατί... «δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την πραγματικότητα, τον αγώνα για επιβίωση. Τον βλέπεις κάθε μέρα στα μάτια του κόσμου, στους ανθρώπους στο δρόμο που δεν χαμογελάνε πια. Δεν μας αξίζει να είμαστε καταθλιπτικός λαός, ιδιαίτερα στη χώρα που ζούμε. Αλλά έχουμε φάει πολλά χαστούκια κι αγωνίες, εδώ και πολλά χρόνια. Νισάφι. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα στη χώρα, γιατί έτσι θα φτιάξουν για όλους μας».

Δεν χάνει την ελπίδα του και την πίστη του στο άνθρωπο. «Πιστεύω στον άνθρωπο και στις αξίες του, με φοβίζουν οι εξουσίες του και το πού μπορούν να τον οδηγήσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved