Αχώριστοι Κλαψινού – Κωνσταντάρας
Showbiz

Αχώριστοι Κλαψινού – Κωνσταντάρας

Όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Η Κωνσταντίνα Κλαψινού και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και δύο χρόνια και έχουν βγει αρκετές φορές φιλικά.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχαν ανταλλάξει ένα φιλί στο στόμα μπροστά στον φωτογραφικό φακό ενώ βρίσκονταν σε γενέθλια φίλης τους. Τότε δεν ήταν ζευγάρι - είχαν φτάσει μάλιστα ξεχωριστά ενώ, όπως δήλωσαν αργότερα, το φιλί ήταν στο πλαίσιο μιας πλάκας!

Και είπαν αλήθεια. Το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα έκανε διακοπές με τις φίλες της στην Κρήτη, ενώ ο Λάμπρος πραγματοποίησε μικρές αποδράσεις, καθώς είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως εδώ και έναν μήνα οι εμφανίσεις είναι πολλές.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πήγε στην πρόβα τζενεράλε της Κλαψινού στο θέατρο «Κιβωτός», ενώ πριν από περίπου δέκα μέρες τη συνόδευσε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ένα εξοχικό παρακαλώ».

Οι δυο τους δεν κρύφτηκαν, ήταν μαζί και πόζαραν και στον φωτογραφικό φακό. Όμως κανείς τους δεν έχει κάνει δηλώσεις. Μάλιστα η Κλαψινού στην εμφάνιση της στο «The 2night show» είπε στον Αρναούτογλου πως είναι μόνη. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Freddo όλα δείχνουν πως οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Χαμηλών τόνων άτομα και οι δύο, πολύ εργατικοί και ταλαντούχοι ο καθένας στον τομέα του, δεν σκοπεύουν να προβάλλουν τα προσωπικά τους για τη δημοσιότητα.

Μέχρι τώρα η πορεία και των δύο έχει δείξει πως ξέρουν να κρατούν για εκείνους την προσωπική τους ζωή, χωρίς όμως να φτάνουν σε ακρότητες και να κρύβονται με τον φόβο μην τους δει κανείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved