Δύσκολες ώρες για την  Μπέμπα Μπλανς – Δίνει «μάχη» για τη ζωή της
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Μπέμπα Μπλανς – Δίνει «μάχη» για τη ζωή της

Η Μπέμπα Μπλάνς, η θρυλική τραγουδίστρια για ακόμα μια φορά δίνει μάχη για τη ζωή της. Η Μπέμπα Μπλανς κατά κόσμον Αγγελική Κωνσταντοπούλου νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο και υποφέρει από βαριά αναιμία και γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρει στην Espresso «Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει κάτι που να μας γυρίσει πίσω στα παλιά, όταν χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον καρκίνο, από τον οποίο είχε προσβληθεί το 2009. Τα τελευταία χρόνια όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί».

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της στο παρελθόν και είχε πει: “Ναι, δεν το κρύβω πάσχω από καρκίνο στο παχύ έντερο. Αλλά δεν το βάζω κάτω, είμαι παλικάρι”.

Η Μπέμπα Μπλανς είχε αναφέρει στην Freddo πριν καιρό: «Το ότι είχα καρκίνο το έμαθα 8 μήνες μετά και αφού είχα χειρουργηθεί. Οι γιατροί έλεγαν ότι θα ζήσω το πολύ έναν χρόνο. Οταν διάβασα τις εξετάσεις, που ανέφεραν ότι ο καρκίνος είχε φτάσει μέχρι και το πάγκρεας, είπα "Μπέμπα, ως εδώ ήταν". Τελικά έχουν περάσει 6χρόνια και ζω. Δεν είναι θαύμα αυτό;» και είχε πει στον Νίκο Νικόλιζα: «Νίκο μου, έζησα τόσο έντονα τη ζωή μου, τόσο γεμάτη, που την περίοδο του καρκίνου αναρωτιόμουν: πεθαίνουν οι άλλοι καλλιτέχνες, γιατί όχι και εγώ;». Και είχε τονίσει ότι τα μαλλιά με τις χημειοθεραπείες δεν της έπεσαν: «Οχι, δεν μου έπεσαν. Εμένα αγρίεψαν και έμειναν ίδια» και τις δύσκολες μέρες της νοσηλείας της τις πέρασε εντελώς μόνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved