Η μετωπική σύγκρουση Σκορδά - Λιάγκα στο backstage του Πρωινού: Άγριο ξέσπασμα στο πλατό
Showbiz

Η μετωπική σύγκρουση Σκορδά - Λιάγκα στο backstage του Πρωινού: Άγριο ξέσπασμα στο πλατό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ηχηρό διαζύγιο, που «σφράγισε τον λαμπερό γάμο και τον άλλοτε ευτυχισμένο έγγαμο βίο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

Δικοί τους άνθρωποι τόσο από το φιλικό όσο και το επαγγελματικό περιβάλλον αποκαλύπτουν άγνωστα γεγονότα τα οποία «πυροδότησαν» τον εκρηκτικό μηχανισμό που «τίναξε τον γάμο του στον αέρα.

Σύμφωνα με την espresso, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι επιβεβαιώθηκε με μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά στο στούντιο, που άφησε άφωνους ακόμα και τους συνεργάτες και συμπαρουσιαστές τους. Αφορμή, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει πρόσωπο από τον στενό επαγγελματικό του ζευγαριού στην εφημερίδα, στάθηκε η κίνηση του Γιώργου να επιβάλει στη Φαίη την άποψή του για ένα θέμα που συζητούσαν ζωντανά στον αέρα. Όταν έπεσαν οι διαφημίσεις εκείνη ξέσπασε την οργή της: «Αν με διορθώσεις ξανά στον αέρα, θα γίνει χαμός!» φώναξε έξαλλη μπροστά σε τριάντα άτομα απευθυνόμενη στον σύζυγό της. Τα δικά του νεύρα ο δημοσιογράφος τα ξεσπούσε στην δημοσιογραφική ομάδα με δικαιολογία τη θεματολογία της εκπομπής. Είχε ξεπεράσει κάθε όριο και είχε γίνει πολύ αιχμηρός στα σχόλιά του Παρίσι στο πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved