Πρέλεβιτς-Σαμπάνης: Παραμένουν φίλοι μετά τον χωρισμό
Showbiz

Πρέλεβιτς-Σαμπάνης: Παραμένουν φίλοι μετά τον χωρισμό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης έζησαν για περίπου δυόμισι χρόνια έναν θυελλώδη έρωτα και ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν πως το ειδύλλιό τους θα κατέληγε σε ένα ρομαντικό ξωκλήσι, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης! Δυστυχώς, όμως, πριν από έναν μήνα ήρθε η μεγάλη ανατροπή, αφού το ζευγάρι χώρισε.

Εκείνη πήρε τα πράγματά της από το όμορφο σπίτι όπου συζούσαν στην Αργυρούπολη και έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του έρωτά τους. Άγνωστοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τη σχέση της όμορφης παρουσιάστριας και fashion blogger και του ταλαντούχου τραγουδιστή σε ένα τόσο άδοξο τέλος. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, προσπάθησαν από κοινού και οι δύο να διαχειριστούν με ωριμότητα την απόφασή τους. Γι’ αυτό και συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως σέβονται απόλυτα το κοινό παρελθόν τους, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που μοιράστηκαν.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λέει ο θυμόσοφος λαός και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά και στην περίπτωση του Γιώργου και της Άννας. Μπορεί η απόφαση του χωρισμού τους να ήταν πολύ δύσκολη, είναι όμως και οι δύο έτοιμοι να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, κρατώντας μόνο τις γλυκιές αναμνήσεις της σχέσης τους. Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε ακατόρθωτο ο καθένας χωριστά να πάρει τον δρόμο του μακριά από τον άλλον, όμως, σύμφωνα με τη real, τώρα η επόμενη μέρα δείχνει ήδη αισιόδοξη και φωτεινή. Ήδη ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στο «Acro», έκανε έξοδο με νέα συνοδό, τη γυμνάστρια Έλενα Παπαγγελή, με την οποία απαθανατίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο.
Ο τραγουδοποιός, συγχρόνως, βρίσκει «καταφύγιο» και στις συνθέσεις του, τις οποίες εμπιστεύεται στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο, αφού ερμηνεύει και ο ίδιος πολλά από τα κομμάτια που γράφει. Όσο για την όμορφη Άννα, που ανακηρύχθηκε η ωραιότερη Ελληνίδα για το 2010 κατακτώντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ξεκινάει με τον πιο... αγαπησιάρικο τρόπο την ημέρα της, κρατώντας από τις 12:00 έως τις 14:00 καθημερινά συντροφιά στους ακροατές του Love Radio 97,5 με πολύ κέφι. Επίσης, σχεδιάζει ρούχα, έχει δικό της site, στο οποίο μοιράζεται όμορφα γυναικεία μυστικά με τις διαδικτυακές της φίλες. «Η Άννα είναι ήρεμη, χαλαρή και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της», επιβεβαιώνουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, με την ίδια να λέει στους στενούς της φίλους ότι είναι πολύ καλά ψυχολογικά, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, επισκέφτηκε την οικογένειά της και τους φίλους της στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει, και έδειξε να περνάει πολύ καλά. Είναι ένα ταξίδι που κάνει συχνά, προκειμένου να ζήσει τη θαλπωρή του πατρικού σπιτιού και την αγκαλιά αγαπημένων φίλων που διατηρεί από τα παιδικά της χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved