Ο Ιβάν ερωτεύτηκε! Ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά;
Showbiz

Ο Ιβάν ερωτεύτηκε! Ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Ιβάν Σβιτάιλο ήταν στο «Κάτω Παρτάλι» και ήταν μεγάλο το ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού που τον ερωτεύτηκε παράφορα, παρά τον αποκρουστικό χαρακτήρα που υποδυόταν. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα του ίδιου του ηθοποιού και χορευτή να ερωτευτεί παράφορα μία γυναίκα, με την οποία τον ενώνουν πολλά!

Η γυναίκα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του γοητευτικού ηθοποιού είναι η 31χρονη χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου, η οποία είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο της.
Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε στη βραδιά απονομής των 34ων κορφιάτικων βραβείων, που φιλοξενήθηκαν στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, με τον Ιβάν να κερδίζει το βραβείο ανδρικής ερμηνείας «Θάνος Κοτσόπουλος» για τον ρόλο του στην παράσταση «Rocky Horror Show». Μάλιστα, σύμφωνα με τη real «έκλεψε» το βραβείο από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Ντίνος Καρύδης, που ήταν επίσης υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία. Εκείνο το βράδυ, ο Ιβάν, ιδιαίτερα χαρούμενος, συνοδευόταν από την αγαπημένη του και οι φωτογραφικοί φακοί που παραμόνευαν στην είσοδο του Συνδέσμου έσπευσαν να τους απαθανατίσουν την ώρα που, κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι, περνούσαν από μπροστά τους.
Ο Ιβάν Σβιτάιλο μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή και ακόμα και όταν του χρέωναν σχέση με την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου, εκείνος κρατούσε ουδέτερη στάση, επιλέγοντας να μη διαψεύσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει τις φήμες. Λίγο καιρό μετά, όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν σε σχέση με τη χορεύτρια Μαρίνα Σάττι, όσο κι αν τον πίεζαν, απέφευγε να αναφερθεί στις συνεντεύξεις του για εκείνη. Το ίδιο σκοπεύει, σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλά, να κάνει και τώρα που είναι ερωτευμένος με την όμορφη Σταυριάνα, η οποία το 2008 συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη βραδινή εκπομπή του Alpha «Θα πεις και ένα τραγούδι» ως μέλος του μπαλέτου που εμφανιζόταν στην εκπομπή.
Με τον γοητευτικό Ιβάν γνωρίστηκαν πέρυσι, όταν συνεργάστηκαν στις «Καμπάνες του Edelweiss» με την Άννα Βίσση. Τότε, όμως, δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να δει ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αν και το ζευγάρι δεν αφήνει να διαρρεύσουν λεπτομέρειες για το ειδύλλιο, φίλοι τους λένε πως ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και πως και οι δύο δείχνουν πολύ ανανεωμένοι και ευτυχισμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved