Γιώργος Καπουτζίδης: «Από μακριά και όχι αγαπημένοι»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Από μακριά και όχι αγαπημένοι»

Πώς προστατεύει τον μικρόκοσμό του από την περιρρέουσα τοξικότητα, τη μισαλλοδοξία, τις αναχρονιστικές αντιλήψεις που ολοένα θεριεύουν, ο Γιώργος Καπουτζίδης;

«Αυτά υπήρχαν από πριν. Δεν ήμασταν λαός με σπουδαία παιδεία. Είχαμε απλώς ωραία ρούχα και ωραία αυτοκίνητα. Πηγαίναμε και στο εξωτερικό και γεμίζαμε τσάντες με ψώνια από τα outlet. Αυτό κάναμε. Τα υλικά αγαθά μας έμοιαζαν με αυτά που έχουν οι προοδευτικοί λαοί της Ευρώπης. Οι ιδέες μας και η νοοτροπία μας δεν ήταν ίδιες. Τώρα χάσαμε τα υλικά αγαθά και ξεγυμνωθήκαμε. Πώς αντιδρώ στην τοξικότητα που λες; Απομακρύνομαι.

Και αναγνωρίζω ότι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τους μισαλλόδοξους ή τους αναχρονιστικούς, δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Το αποδέχομαι και τελειώνει η υπόθεση. Δεν θα φάω ούτε τα νιάτα μου, ούτε την καρδιά μου, ούτε τα νεύρα μου θα σπάω για να επικοινωνήσω μαζί τους. Ξέρεις τι λέω πια; Από μακριά και όχι αγαπημένοι. Κάποτε ήθελα να τα έχω καλά με όλους. Πλέον δεν με ενδιαφέρει, ούτε θα καβγαδίσω για να πείσω κάποιον για το αυτονόητο», λέει ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved