Γιώργος Χατζηνάσιος: «Συνολικά η μουσική περνάει κρίση»
Showbiz

Γιώργος Χατζηνάσιος: «Συνολικά η μουσική περνάει κρίση»

Για την κατάσταση στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα και πώς έχει διαμορφωθεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός επιμερισμός ανά κράτος. Συνολικά η μουσική περνάει κρίση, διότι λόγω της τεχνολογίας η σύνθεση έγινε εύκολη και δίνει την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους που δεν σπούδασαν να γράψουν τραγούδια. Βγαίνουν και ορισμένα καλά κομμάτια, αλλά τα περισσότερα χάνονται λόγω πληθώρας. Παλαιότερα υπήρχε μια ισορροπία, που είχαν δημιουργήσει οι εταιρείες κυκλοφορώντας με οικονομία τους δίσκους.

Σήμερα, με τον μουσικό πληθωρισμό, τα τραγούδια δεν κρατάνε πάνω από 5-6 μήνες, ενώ απουσιάζουν οι τρανταχτές επιτυχίες. Επίσης, με τη μοναχική ακρόαση στον υπολογιστή δεν μοιραζόμαστε τα αγαπημένα μας τραγούδια με κάποιο άλλο πρόσωπο».

Γιατί δεν συμμετείχε σε κριτική επιτροπή τηλεοπτικού show ταλέντων; «Ποτέ δεν συμφώνησα με το πνεύμα αυτών των εκπομπών, γι' αυτό και αρνήθηκα κάθε πρόταση που μου έγινε για να είμαι κριτής. Αυτό που συμβαίνει με τα talent show είναι ότι οι μεν αποτυχόντες αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, διότι δεν έχουν τη δικαιολογία ότι δεν τους δόθηκε η ευκαιρία, οι δε επιτυχόντες αδυνατούν να βγουν στο προσκήνιο όπως παλαιότερα και χάνονται πολύ γρήγορα. Είναι αστέρια όσο διαρκεί η εκπομπή», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved