Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν εύπορος»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν εύπορος»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους καλλιτέχνες που πάντα κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι έχει και υψηλές απολαβές. Είναι έτσι;

«Δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν εύπορος. Ταυτόχρονα, όμως, με πολλή και σκληρή προσπάθεια έχω κατακτήσει το δικαίωμα να μην κάνω καμία εργασία μόνο για τα χρήματα. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ριάλιτι που να μη με έχουν προσκαλέσει να συμμετάσχω και οι σχετικές προτάσεις περιλάμβαναν πολύ υψηλές αμοιβές.

Εγώ, όμως, δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Στην εκπομπή για τα παιδιά που ετοιμάζω εδώ και δυο μήνες στην ΕΡΤ θα αμείβομαι όσο και ο μοντέρ», λέει στο Πρώτο Θέμα ενώ μιλά για τη συνεργασία του με την κρατική τηλεόραση.

«Μια εκπομπή όπως «Ο λόγος στα παιδιά» δεν θα μπορούσε να γίνει σε ιδιωτικό σταθμό. Στην ΕΡΤ οφείλω πάρα πολλά και είμαι υπέρ της -ασχέτου εάν απεχθάνομαι βαθιά τη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία των εργαζομένων της. Έχω κάνει πολύ ραδιόφωνο στο κρατικό, πάμπολλες εκπομπές στην τηλεόραση κ.λπ. Αλλά και παραιτήθηκα όταν έπαψα να έχω αντικείμενο. Είναι αστείο μάλιστα αυτό που είχε συμβεί τότε. Όταν πήγα να υποβάλω την παραίτησή μου, ο τότε γενικός διευθυντής μου είπε: «Γιάννη, γιατί θέλεις να φύγεις;». Του απάντησα «γιατί δεν έχω πια αντικείμενο». Και η απάντηση του ήταν; «Ε, και; Δεν χαίρεσαι που θα πληρώνεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved