Κι όμως το είπε: «Είμαστε σε μία ηλικία...μη με δει και με πει παππού το παιδί...»
Showbiz

Κι όμως το είπε: «Είμαστε σε μία ηλικία...μη με δει και με πει παππού το παιδί...»

Πρόσφατα έκαναν και το θρησκευτικό τους γάμο και τώρα αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους είναι να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη σύζυγο του, Χρύσα Καλπάκη.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την απόφαση τους μετά τον πολιτικό να κάνουν και θρησκευτικό γάμο αλλά και τη σκέψη για τον ερχομό ενός παιδιού.
Το καλοκαίρι έκανες δεύτερο γάμο, θρησκευτικό, με την ίδια γυναίκα...

«Ναι, κάναμε δεύτερο γάμο το καλοκαίρι, θρησκευτικό. Ήταν κάτι που φαινόταν, ερχόταν από μόνο του, δεν χρειαζόταν προγραμματισμό, το θέλαμε και οι δύο, μας άρεσε, το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω βρει τον άνθρωπο μου, έχει βρει τον άνθρωπο της, δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω, θέλαμε να το γιορτάσουμε με τους φίλους μας, ήταν μία γιορτή, και από την άλλη είμαστε και οι δύο θρησκευόμενοι, θέλαμε να το κάνουμε κι έτσι»

Νιώσατε κάποια διαφορά από εκείνη της πρώτης φοράς με τον πολιτικό γάμο;
«Ήταν μαζί μας οι δικοί μας άνθρωποι, εκείνοι που αγαπάμε, οι γονείς μας, ναι, ήταν διαφορετικό, αλλά με την ίδια χαρά, απλώς υπήρχαν παραπάνω συναισθήματα»

Ετοιμάζεσαι να γίνεις μπαμπάς;
«Προς το παρόν όχι, αλλά είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και οι δύο πλέον, κι αν μας το στείλει ο θεός, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε σε μία ηλικία...μη με δει και με πει παππού το παιδί... (Γέλια.) Ένα μωρό σε μία σχέση είναι πολύ όμορφο, ειδικά όταν γίνεται συνειδητοποιημένα», εξομολογείται ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved