Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το χρήμα δεν πρέπει να το μαζεύεις, αλλά να το έχεις για να ζεις άνετα»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το χρήμα δεν πρέπει να το μαζεύεις, αλλά να το έχεις για να ζεις άνετα»

Όταν έχεις αντιμετωπίσει οικονομική δυσκολία και η πορεία της ζωής σου φέρει χρήματα, σε κάνει καλύτερο στη διαχείριση τους, τα εκτιμάς καλύτερα; Πώς το σχολιάζει αυτό ο Ιωσήφ Μαρινάκης;

«Σίγουρα μαθαίνεις κι εκτιμάς, ξέρεις την αξία, δεν ξέρω αν με έχει κάνει καλύτερο στη διαχείριση τους, γιατί ποτέ δεν ήμουν καλός διαχειριστής χρημάτων, το χρήμα είναι ένα μέσο για να είσαι καλά, δεν πρέπει να το μαζεύεις, αλλά να το έχεις για να ζεις άνετα»

Τα πράγματα ήρθαν όπως τα περίμενε, βρήκε δυσκολία στην πορεία του;
«Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι κακό και δύσκολο στη ζωή μου, βαριές αρρώστιες... Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά, γιατί καμιά φορά λες «δεν μου έχει κάτσει κάτι τέτοιο» και μετά έρχεται την άλλη μέρα. Δεν είμαι προληπτικός, αλλά είναι αρκετές οι φορές που έχω πει ότι «ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί αυτό» και μου συμβαίνει την επόμενη εβδομάδα κάτι. Δύσκολη στιγμή ήταν όταν είχα έρθει στην Αθήνα μόνος μου και προσπαθούσα να επιβιώσω, να πηγαίνω στη σχολή και παράλληλα δούλευα, δύσκολες εποχές. Δούλευα σε μπαρ, πολύ πριν ξεκινήσω τη σχολή, ήμουν πεπειραμένος ηθοποιός-μπάρμαν.

Το μπαρ και η νύχτα δεν απαιτεί να είσαι εκεί κάθε βράδυ, οπότε μπορεί να είσαι όποτε χρειάζεται και το πρωί παράλληλα να κάνεις τη δουλειά σου, Έτσι μπορεί ένας ηθοποιός, ένας άνθρωπος που θέλει να συντηρήσει το όνειρο του, να ζει από το βράδυ, για να κάνει τη δουλειά του την ημέρα. Δούλευα για να συντηρήσω το όνειρο μου στην υποκριτική», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved