Showbiz

Το τραγούδι του μήνα από την Παυλίνα Βουλγαράκη

Gossip-tv Team

Παράδοση και δυνατό Ροκ, Λύρα  και Κιθάρες, εκρηκτικός  ρυθμός και ατμοσφαιρική ένταση,  φωνή βγαλμένη από τα βάθη της ψυχής και ένα video clip απίστευτης αισθητικής. 

Όλα αυτά μαζί, αρμονικά δεμένα , στο νέο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη , σε δικούς της στίχους και μουσική και με τη θρυλική μορφή του Ψαραντώνη στο βάθος...

Το τραγούδι του μήνα είπαν πολλοί.

Στη πραγματικότητα, είναι μια νέα πρόταση που εισηγείται μια διαφορετική άποψη για το τραγούδι, πέρα και έξω από την πεπατημένη και τη λογική του «σουξέ».

Μας είχε ήδη δώσει το πραγματικά μοναδικό στίγμα της δουλειάς της με την επιτυχία της πρώτης της δισκογραφίας «Οι Λαβύρινθοι» και τις συνεργασίες της με τον Μπάμπη Στόκα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Κότσιρα, την Φωτεινή Βελετσιώτου, τον Μανώλη Μητσιά...

Μας είχε δείξει ότι ήθελε να εξερευνήσει νέα μουσικά πεδία, να πειραματιστεί και τελικά να εκφραστεί έξω από τα συνηθισμένα.

Η νεαρή τραγουδοποιός όμως, με το πρώτο δείγμα της νέας της δουλειάς που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη το επόμενο διάστημα , ξεχωρίζει για το στίχο που μπαίνει βαθιά στη ψυχή μας και μας αποδεικνύει ότι η έμπνευση δε θα σταματήσει ποτέ και το καλό τραγούδι , πάντα θα βρίσκει χώρο να μπαίνει στη ζωή μας.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved