Τζώρτζια Παναγή: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το να μετακομίσω στην Αθήνα»
Showbiz

Τζώρτζια Παναγή: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το να μετακομίσω στην Αθήνα»

Η Τζώρτζια Παναγή μίλησε για τη ζωή της στην Αθήνα και αν προσαρμόστηκε.

Μετακόμισες άμεσα στην Αθήνα;

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι όλων. Στην αρχή έμενα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, δεν μπορούσα να βρω σπίτι αμέσως. Έπειτα βρήκα ένα διαμέρισμα στην Πανόρμου, για να είμαι δίπλα στο μετρό κι έτσι να έρχομαι εύκολα στη δουλειά μου. Πριν από λίγες μέρες μετακόμισα. Με βοήθησαν οι φίλες μου που είχαν έρθει εδώ.

Προσαρμόστηκες;

Το προσπαθώ, δεν είναι κι εύκολο. Μπορεί να μιλάμε την ίδια γλώσσα, αλλά η καθημερινότητα είναι πολύ διαφορετική στην Ελλάδα, απ’ ό,τι στην Κύπρο. Η Αθήνα είναι μία μεγαλούπολη εκατομμυρίων – δεν έχει καμία σχέση με τη Λευκωσία. Επίσης, αν και προτεραιότητά μου τώρα είναι η δουλειά μου, πρέπει να φτιάξω και το σπίτι μου. Ακόμα δεν έχω όλα τα έπιπλα. Το διαμορφώνω μέρα με τη μέρα.

Πρόλαβες να κάνεις φίλους, παρέες;

Ακόμα όχι. Έχω αρκετούς γνωστούς και μπορώ να τους πάρω ένα τηλέφωνο, αν χρειαστώ κάτι. Αυτό που με δυσκολεύει κάπως είναι οι αποστάσεις, οι οποίες είναι τεράστιες. Για να πάω από το ένα κατάστημα στο άλλο, διανύω την απόσταση με τα πόδια ή με το μετρό. Οπότε, αυτό με κουράζει λίγο. Δεν οδηγώ εδώ στην Ελλάδα. Προσαρμόζομαι, όμως, το παλεύω τουλάχιστον.

Νιώθεις μοναξιά;

Όχι, δεν έχω προλάβει! Νομίζεις ότι κάθομαι; Τώρα ήρθαν και κάποιες φίλες μου εδώ στην Αθήνα για να με δουν, πήγαμε και στα μπουζούκια και διασκεδάσαμε. Δεν προλαβαίνω να αισθανθώ μοναξιά, γιατί είμαι λίγες ώρες στο σπίτι. Ουσιαστικά για έναν ύπνο πηγαίνω. Είμαι όλη την ημέρα στο κανάλι. Μου αρέσει, όμως, η νέα μου ζωή. Ήταν σαν να μου κληρώθηκε λαχείο από το πουθενά.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved