Ετοιμασίες γάμου για την Ευρυδίκη
Showbiz

Ετοιμασίες γάμου για την Ευρυδίκη

«Θα έρθει ο γάμος κάποια στιγμή, τον έχουμε προγραμματίσει», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη στους δημοσιογράφους.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε η τραγουδίστρια να αποκαλύψει ότι θα ενώσει τη ζωή της με τον Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 12 μήνες. Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, εξήγησε:

«Πραγματικά, αν ήμουν πιο μικρή, ίσως να το σκεφτόμουν, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνούν αυτό το συναίσθημα και αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες "με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί". Αλλά είναι κι αυτός ο χρόνος».

Όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Αγορά υποστηρίζουν ότι σκέφτονται να κάνουν σύντομα πολιτικό γάμο, ενώ θα ακολουθήσει ένα ροκ πάρτι με λίγους και καλούς προσκεκλημένους. Η ίδια αποφεύγει ευγενικά να αποκαλύψει περισσότερα για το γεγονός, αν και άτομα από το φιλικό της περιβάλλον δηλώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved