Ιωαννίδης-Μπουσδούκου: «Δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας»
Showbiz

Ιωαννίδης-Μπουσδούκου: «Δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας»

Aποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια. Παρότι ήταν κάτι που είχε ανέκαθεν στο μυαλό του, καταλύτης γι’ αυτή την απόφαση του δημοσιογράφου Σταύρου Ιωαννίδη στάθηκε η σχέση του με την Άννα Μπουσδούκου, παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα».

Συνεργάτες στον ΣΚΑΪ ακόμη κι όταν ο έρωτάς τους δεν είχε δημοσιοποιηθεί, χωρίς να είναι διαχυτικοί στους διαδρόμους του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου, δεν αρνήθηκαν ποτέ ότι είναι μαζί. «Δεν είναι κάτι κρυφό, αλλά ούτε και κάτι που μας αρέσει να προβάλλουμε. Άλλωστε, δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας», εξηγεί ο Σταύρος στη Real.
Και οι δύο αφιερώνουν πολλές ώρες στη δουλειά, σε μια καθημερινότητα «χωρίς ωράριο, χωρίς πρόγραμμα, αλλά κάπου εκεί είναι που γίνεται και ενδιαφέρουσα», όπως λέει ο ίδιος, με απόλυτη συναίσθηση της αγάπης του για τη δημοσιογραφία. «Αδιαμφισβήτητα αυτό που μου αρέσει είναι να βρίσκομαι στο σημείο του ρεπορτάζ. Όσο μακριά ή κοντά κι αν είναι. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια προτιμώ να βρίσκομαι στον δρόμο κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ από το να είμαι στο γραφείο. Βέβαια η ερευνητική δημοσιογραφία είναι αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο».
Μοιράζονται όσα συμβαίνουν στη διάρκεια μιας φορτωμένης κατά κανόνα ημέρας, όταν συναντιούνται το βράδυ. Τότε προσπαθούν να συμπιέσουν τις ώρες που ήταν χωριστά και να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλον, μοιραζόμενοι τα πράγματα που αγαπούν από κοινού. Ένα από αυτά είναι η άσκηση, έστω και... περιστασιακή: «Όλοι γνωρίζουμε ότι μας κάνει καλό η γυμναστική. Από εκεί και πέρα, όλα είναι θέμα χρόνου και διάθεσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ συνεπής, αλλά όταν μου δίνεται η δυνατότητα προσπαθώ να βρίσκω λίγο χρόνο για τρέξιμο ώστε να καθαρίζει το μυαλό μου».
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Σταύρος Ιωαννίδης έγινε μόνιμος κάτοικος Αθήνας, αλλά την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά του εξακολουθεί να έχει η γενέτειρά του, η Θεσσαλονίκη. «Η αλήθεια είναι ότι οι ρυθμοί της Αθήνας είναι έντονοι, όμως αυτό που δεν συγκρίνεται είναι οι αποστάσεις! Παρ’ όλα αυτά μου αρέσει πολύ η Αθήνα και κυρίως το κέντρο της, αν και ακόμα την ανακαλύπτω. Μου αρέσουν και οι δύο πόλεις, καθεμιά για τους λόγους της», λέει καθώς εξομολογείται τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από τη συμπρωτεύουσα: «Είναι η δυνατότητα να χάνεσαι μέσα στην πόλη, αλλά ταυτόχρονα να είσαι δίπλα στη θάλασσα. Να έχεις την ευκαιρία να περπατήσεις και να διασχίσεις ολόκληρη την πόλη. Μαζί με όλα αυτά μού λείπει και η καθιερωμένη στάση στον “Καφενέ του Σωτήρη”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved