Μάρα Δαρμουσλή: «Η σχέση μου με τη θρησκεία δεν είναι προς εκμετάλλευση»
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: «Η σχέση μου με τη θρησκεία δεν είναι προς εκμετάλλευση»

Η Μάρα Δαρμουσλή σε «Επικίνδυνες σχέσεις».

Το τοπ μόντελ και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» στο θέατρο «Άλμα», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη. Η μελαχρινή καλλονή μιλάει στο «Secret» για τον νέο της ρόλο, για το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, για τον γιο της Άγγελο.

Έχεις υπάρξει ποτέ σε επικίνδυνη σχέση;
«Εξαρτάται τι θεωρείς επικίνδυνη σχέση. Για μένα αυτό σημαίνει, να υπάρχει ρίσκο. Άρα η σχέση είναι ζωντανή. Επιδιώκω όλες οι σχέσεις μου, με αυτή την έννοια, να είναι επικίνδυνες»

Επειδή ήσουν μοντέλο, δέχτηκες bullying όταν αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;
«Δεν είχα τον χρόνο να αντιληφθώ κάτι τέτοιο στον περίγυρο μου. Απλώς δούλευα πολύ και συνεχίζω να δουλεύω πολύ. Σίγουρα δεν έχω απωθημένα για τα σκηνικά και τα κοστούμια μου»

Θα ανέβαινες ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας;
«Ούτε για κεράκι. Δεν θα αρέσει αυτό, αλλά η σχέση μου με τη θρησκεία δεν είναι προς εκμετάλλευση, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Είναι μια εκμετάλλευση ιδέας που εμπνέει τον φόβο. Το πρόβλημα μου είναι με τη θρησκεία. Δίνει οδηγίες και προσταγές που, αν δεν εκπληρωθούν, θα έχουν συνέπειες τόσο σε αυτόν όσο και στον επόμενο κόσμο. Α priori ο επόμενος κόσμος δεν με αφορά καν, αλλά μισώ ό,τι σκοτεινιάζει τα μάπα γύρω, μου και ειδικά των ανθρώπων που αγαπώ. Άλλο η αγάπη, άλλο ο φόβος»

Πώς είναι η σχέση σου με τον γιο σου; Είσαι αυστηρή μητέρα;

«Η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος περνάει ένα δύσκολο διάστημα αυτό τον καιρό, διότι πραγματικά ο χρόνος μου μαζί του είναι πιεσμένα ποιοτικός, θα ήθελα να είχαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και οι δύο. Πιο πολύ λυπάμαι για το δικό του πρόγραμμα παρά για το δικό μου, γιατί εγώ το επέλεξα. Είναι 10 χρόνων πια, πηγαίνει Ε' Δημοτικού και συγκρίνουμε την ανάπτυξη του με το βάρος της τσάντας του στο σχολείο. Φέτος η τσάντα είναι πιο βαριά από τον Άγγελο. Τον νικάει», εξομολογείται η ίδια στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved