Χρήστος Μενιδιάτης: Ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο;
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: Ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο;

Η πρώτη δουλειά του Χρήστου Μενιδιάτη ήταν μία συμμετοχή στον τελευταίο δίσκο του πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη. Σε αυτή τη δουλειά χρησιμοποίησε το αληθινό του επίθετο και συστήθηκε ως Καλογράνης. «Αυτό είναι και το πραγματικό όνομα μας. Το Μενιδιάτης προήλθε λόγω της καταγωγή του πατέρα μου από το Μενίδι» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

Ήταν ήδη 27 ετών, είχε πάρει το πτυχίο του στο Οικονομικό της Νομικής και είχε τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία όταν ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά. «Μου άρεσε πολύ που σπούδασα και δεν το θεωρώ καθόλου χαμένο χρόνο. Ήξερα όμως μέσα μου από παιδί ότι το επάγγελμα μου θα είναι το τραγούδι. Βέβαια είχα πει ότι δεν θα έκανα πολλές προσπάθειες στον χώρο αν έβλεπα ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπήρχε εξέλιξη», εξομολογείται.

Προσπάθησε να μην ταυτιστεί με το όνομα του πατέρα του και να χαράζει τη δική του πορεία στο τραγούδι; «Αυτό έγινε από την αρχή και με τη δική του υπόδειξη. θυμάμαι, μου έλεγε: "Προσπάθησε και από άποψη ρεπερτορίου και ύφος να φύγεις από τα δικά μου μονοπάτια". Και νομίζω ότι μου βγήκε σε καλό», λέει.

«Πάντα ήθελα να έχω τρεις γιους», λέει ο Χρήστος Μενιδιάτης, που τον Αύγουστο είδε το όνειρο του να εκπληρώνεται. Η σύζυγός του, Νάνσυ, έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. «Τρίτο αγόρι!» του λέω. «Πού ξέρεις, μπορεί να έρθει το κοριτσάκι - άμα το θέλει ο θεός. Χαίρομαι τους γιους μου και μου αρέσει που είναι πολύ κοντά ηλικιακά. Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Μακάρι να μεγαλώσουν και να είναι αγαπημένοι μεταξύ τους γιατί πιστεύω πάρα πολύ στην αδελφική αγάπη», μου αντιγυρίζει.

Είναι από τους μπαμπάδες που κάνουν όλα τα χατίρια στα παιδιά τους; «Οχι, καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Η πιο σημαντική λέξη που πρέπει να μάθει ο άνθρωπος είναι το "όχι". Ειδικά σε αυτή την ηλικία», λέει και προσθέτει: «Η Νάνσυ είναι λίγο πιο υποχωρητική στους μικρούς. Πιστεύω όμως ότι υπάρχει ισορροπία. Καλά το πάμε μέχρι στιγμής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved