Μάγος Σανκάρα: «Λάθος επιλογή να συμμετέχω στο σόου του Γκέλερ»
Showbiz

Μάγος Σανκάρα: «Λάθος επιλογή να συμμετέχω στο σόου του Γκέλερ»

Ο Σανκάρα πήρε μέρος και στο σόου του ΑΝΤ1 «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ». Ωστόσο, όπως δηλώνει, η συμμετοχή του ήταν ένα λάθος.

«Δεν έπρεπε να το κάνω, γιατί με έβαλαν σε ένα μπούγιο ανθρώπων, που δεν τους ήξερε ο κόσμος. Δεν βγαίνει ποτέ πρώτος κάποιος που τον γνωρίζουν ήδη. Δεν είδα κάτι καλό, πέρα από μια επιπρόσθετη προβολή. Τι να αποδείξω; Αφού με γνώριζαν ήδη» τόνισε στην Espresso.

Η γνώμη του για τον Γκέλερ; «Είναι μπίζνεσμαν, με το μισό Λονδίνο δικό του. Πάμπλουτος και πανέξυπνος. Έγινε γνωστός με ένα κουτάλι. Αυτό τα λέει όλα». Η μόνη ουσιαστική επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν λίγο πριν αρχίσει το σόου: «Μας είχε μαζέψει όλους σε ένα δωμάτιο. Μας είπε ότι θα πάρουμε πολύ μεγάλη δημοσιότητα και να την εκμεταλλευτούμε. Μετά, μας φρόντιζαν άλλοι. Τι θα φορέσουμε, τι θα πούμε. Όλα ήταν στημένα. Μια πολύ προσεκτικά κουρδισμένη θεατρική παράσταση. Ο,τι κάναμε εδώ, ακριβώς το ίδιο συνέβαινε και στις άλλες εκπομπές του στο εξωτερικό. Τα πάντα ήταν copy paste. Καμία πρωτοτυπία».

Με τον νικητή του σόου, τον Ζάκρις, είχε να βρεθεί από τότε. Όμως σε μια περιοδεία του στην Κρήτη οι δυο σύντεκνοι συναντήθηκαν και τα είπαν: «Ήρθε και με είδε. Μεταξύ μας δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο σόου». Όσο για το αν άξιζε τη νίκη; «Ο κόσμος ψήφισε και δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Μπορεί να μην ήταν καλός τεχνικά, αλλά ήταν εξαιρετικός ηθοποιός και σπουδασμένος στο είδος. Εκεί το κέρδισε. Γιατί ο μάγος είναι ο ηθοποιός που παίζει τον ρόλο του μάγου. Οπότε ο Ζάκρις μπήκε στο πετσί του και τον απέδωσε τέλεια. Οφείλω να πω ότι στο σόου γνώρισα καλύτερα το mental, ό,τι έχει να κάνει με τον νου και τη σκέψη. Δεν το ήξερα τόσο βαθιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved