Μάνος Πίντζης: «Τους ενδιαφέρουν τα «βιζιτάκια», οι γκόμενες και τα πλαστικά βυζιά απέξω»
Showbiz

Μάνος Πίντζης: «Τους ενδιαφέρουν τα «βιζιτάκια», οι γκόμενες και τα πλαστικά βυζιά απέξω»

Ο Μάνος Πίντζης μοιάζει αρκετά με το γνωστό μοντέλο Άινταν Σόου, που κάνει διεθνή καριέρα. Τι τον έκανε να έρθει τόσο κοντά στην εικόνα του;

«Ο φίλος μου, Αλέξης Φούκος, ενδυματολόγος, στιλίστας, μου είπε: «Δεν έχεις βαρεθεί αυτό το κοντό μαλλί; Κοίτα τον Άινταν Σόου, που έχει σπάσει ταμεία στο εξωτερικό» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις επιδιώξει να γνωριστείς μαζί του;

«Βέβαια. Είμαστε και οι δύο Ιχθείς, 22 αυτός, κι εγώ 23 Φεβρουαρίου, είμαστε 1,87 μ. και οι δύο και έχουμε 10 χρόνια διαφορά, 45 εγώ, 55 εκείνος. Είδα τρελή ομοιότητα μαζί του, έτυχε να μοιάζουμε. Έτυχε να αφήσω τα μαλλιά μου και τα μούσια και να δω ομοιότητα. Μιλήσαμε, μας είχε ένα έντυπο μαζί, του τα έστειλα να τα δει και μου είπε: «Μάνο, έχεις καλή ενέργεια, όποιος μου βάλει τα εισιτήρια από την Αγγλία και διήμερη διαμονή, έρχομαι με τον Εντο Ντριμ, το φωτογράφο μου, να κάνουμε μαζί editorial». Αλλά, βέβαια, 6εν ενδιαφέρει κανέναν εγώ και ο Άινταν Σόου, τους ενδιαφέρουν τα «βιζιτάκια», οι γκόμενες και τα πλαστικά βυζιά απέξω. Αυτό είναι το ζητούμενο. Χαίρομαι που επιβιώνουμε μερικοί ποιοτικοί άνθρωποι και μερικές αξίες στον καιρό του πλαστικού βυζιού και του ψεύτικου πράγματος. Μέσα στρ Χάβρα που γίνεται πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που κρατάνε τις Θερμοπύλες, κι εγώ γουστάρω να είμαι αυτός, ας πέσω, δεν πειράζει.»

- Στην τηλεόραση θα σε δούμε;

«Μόνο να δίνω συνεντεύξεις. (Γέλια.) Τι να σου πω; Δίνω τα χέρια και... βγαίνω έξω από τη δουλειά. Πόσες φορές είχα περάσει κάστινγκ για τον ΑΝΤ1 και διάφορα τηλεπαιχνίδια...; Μετά τα πήγαν άλλοι. Πήγα στην Ολλανδία με τον ΑΝΤ1 κάναμε δοκιμαστικό για ένα παιχνίδι στο στούντιο της Edemol και στο τέλος πήραν την γκόμενα. Δεν με απασχολεί, δεν με πειράζει, ας περνάω κάστινγκ. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved