Showbiz

Εκδικάστηκε η αγωγή του Λιάγκα-Τι είπε ο δικηγόρος του στην Τατιάνα

Gossip-tv Team

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας. Ο λόγος; 

Εκδικάστηκε η αγωγή που έχει καταθέσει ο παρουσιαστής εναντίον φιλικού του προσώπου, το οποίο κατηγορεί για απάτη και ηθική βλάβη, επειδή του έδωσε να επενδύσει τις οικονομίες του, κάτι που δεν έγινε.

Η αγωγή συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την πλευρά του παρουσιαστή να δηλώνει πως η συνεργασία με την χρηματιστηριακή εταιρεία ήταν κανονική μέχρι το 2010. Όμως, από τότε και έως το 2013 δεν είχε ενημέρωση, μέχρι που ένας άλλος υπάλληλος, τον οποίο είδε τυχαία την Τήνο και τον ρώτησε γιατί έχει φύγει από την εταιρία.

Τα χρήματα επενδύθηκαν σε επισφαλή χρηματιστηριακά προϊόντα για τα οποία ο ίδιος δεν είχε δώσει εντολή. Συγκεκριμένα, εκείνος επιθυμούσε να γίνουν επενδύσεις σε τραπεζικές μετοχές ή ομόλογα, ωστόσο, δόθηκαν σε παράγωγα.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι της εταιρείας αρνήθηκαν την αγωγή στο σύνολό της και προσπάθησαν να αποσυνδέσουν την χρηματιστηριακή από τα συγκεκριμένα γεγονότα, αλλά και το φιλικό πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την εξέλιξη της δίκης.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved