Κ. Μιχαήλ: «Για την κρίση και το τέλος μιας ωραίας φαινομενικά σχέσης φταίει η ίδια η σχέση»
Showbiz

Κ. Μιχαήλ: «Για την κρίση και το τέλος μιας ωραίας φαινομενικά σχέσης φταίει η ίδια η σχέση»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σχολιάζει το υπάρχον τηλεοπτικό σκηνικό, αποκαλύπτει αν θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη και μιλάει για την επιρροή που είχε η δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή.

Το όλο τηλεοπτικό σκηνικό πώς το βλέπεις; Θα επέστρεφες στην τηλεόραση;

Το σκηνικό με την ελληνική τηλεόραση είναι συχνά απογοητευτικό και εξαρτημένο από την κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας. Είναι γνωστό ακόμα και στον πιο απλό θεατή που περνάει ώρες μπροστά στην τηλεόραση ότι η μυθοπλασία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Το μεγάλο και αγαπημένο κανάλι όλων μας βρίσκεται στην άθλια κατάσταση να ζητά να θρέψει τους τελευταίους που το υπηρέτησαν, να το εγκαταλείπουν οι δημιουργοί του, να μένει στα ράφια ένα τεράστιο υλικό από σίριαλ που φτιάξαμε με δόξα και τιμή και πόνο και δάκρυ και κανείς να μη γνωρίζει τι θα απογίνει έμψυχο και άψυχο υλικό που περιμένει τον... προστάτη του. Έχω δεχτεί πρόταση να ξαναγυρίσω με σειρά στην τηλεόραση, αλλά δεν δίνω σημασία. Μπροστά στη θεατρική δουλειά μου, η τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να με θρέψει ούτε οικονομικά ούτε ψυχικά.

Πάμε και στην Κωνσταντίνα. Η δημοσιότητα έκανε κακό στην προσωπική σου ζωή; Σου έβαλε εμπόδια ή παγίδες;

Με κάποια αδιόρατη μελαγχολία συνειδητοποιώ ότι μας αρέσει η ιδέα να θεωρούμε υπεύθυνη τη δημοσιότητα για τα λάθη της προσωπικής μας ζωής, για τον εθελοτυφλισμό στον δεσμό μας με έναν άνθρωπο εκτός ή εντός του καλλιτεχνικού χώρου. Σαν παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον κανόνα θα έλεγα να κοιτάξουμε τα τόσα ευτυχισμένα ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι μαζί ακόμα κι όταν περνάνε την κρίση της δημοσιότητας. Για την κρίση και το τέλος μιας ωραίας φαινομενικά σχέσης φταίει η ίδια η σχέση.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved