Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το παραμύθι που έγραψε στη μνήμη του παππού του
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το παραμύθι που έγραψε στη μνήμη του παππού του

Εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με τη συγγραφή παραμυθιών. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τελείωσε ένα ακόμη παραμύθι και το αφιερώνει στον παππού του.

«Είναι το παραμύθι του παππού μου -ήταν παραμυθάς- και είναι αφιερωμένο σ' εκείνον, γιατί τον έχασα πριν από λίγους μήνες. Είναι ένα παραμύθι από τη Μικρά Ασία που πήγαινε από γενιά σε γενιά. Είμαι η έβδομη γενιά και αποφάσισα να το εκδώσω. Το όνομα του είναι "Ο κλέφτης της πόλης" και το αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής ενώ μιλά για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Στα 18 μου αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρο μου. Μετά από προτροπή ενός φίλου, συνεργάστηκα με πρακτορείο άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα castings προκειμένου να συμμετέχω σε διαφημιστικά σποτ. Η συμμετοχή μου στο τούρκικο σίριαλ "Δυο όχθες, ένας Ισμαήλ" ήταν το εφαλτήριο για την πρόταση από την παραγωγή του "Ταμάμ". Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος πίστεψε πως θα μου ταίριαζε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας. Όταν συμφωνήσαμε για το ρόλο του Τζεμ, διάβασα όλο το Κοράνι και έζησα για μια εβδομάδα σε μια οικογένεια Τούρκων, ώστε να παρατηρήσω πράγματα από την καθημερινότητα τους», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved