Ξέσπασε ο Λιάγκας στο δικαστήριο: «Μου έφαγαν τα λεφτά, θα με βγάλουν και ψεύτη…»
Showbiz

Ξέσπασε ο Λιάγκας στο δικαστήριο: «Μου έφαγαν τα λεφτά, θα με βγάλουν και ψεύτη…»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, όπου συζητήθηκε η αγωγή του κατά της χρηματιστηριακής εταιρείας αλλά και του χρηματιστή που φέρεται να τον εξαπάτησε, με συνέπεια την οικονομική του καταστροφή.

«Μου έφαγαν όλα τα λεφτά, δεν θα με βγάλουν και ψεύτη. Ντροπή», ξέσπασε ο παρουσιαστής, σύμφωνα με την Freddo, όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης των εναγόντων υποστήριξαν πως όλα τα έχει στήσει μόνος του.

Η πρόεδρος παρενέβη όταν ο παρουσιαστής, ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, αντέδρασε έντονα. «Περάστε έξω, κύριε Λιάγκα», του είπε από την έδρα, με αποτέλεσμα εκείνος να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Λιάγκας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν φανερά φορτισμένος, ενώ παρέθετε διαρκώς στοιχεία, αφού τον έπνιγε το δίκιο, με τους συνηγόρους υπεράσπισης του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και την πρόεδρο να του κάνει συνεχώς συστάσεις, ενώ δύο φορές του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο παρουσιαστής έφτασε στα δικαστήρια λίγο μετά τις 10 το πρωί και σε όποιον κι αν τον προσέγγισε μιλούσε με μεγάλο καημό για την οικονομική απάτη της οποίας έπεσε θύμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved