Τάσος Ιορδανίδης: «Στην αρχή τρόμαξα πολύ…»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Στην αρχή τρόμαξα πολύ…»

Την επόμενη θεατρική σεζόν ο Τάσος Ιορδανίδης θα υποδυθεί τον Αμλετ.

-Τι σας γοήτευσε στον Λεβάν Τσουλάτζε όταν συνεργαστήκατε για πρώτη φορά μαζί του στο «Λεωφορείον ο Πόθος» το 2014;

«Τα συναισθήματα που μου προκαλούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να στήνει μια σκηνή. Οι εικόνες που δημιουργούσε. Και κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό, η αντιμετώπιση που ενέπνεε και στους υπόλοιπους συναδέλφους. Στη συνέχεια, η απήχηση που είχε η παράσταση, ο τρόπος με τον οποίο τον αγκάλιασε το θεατρόφιλο κοινό με έπεισαν. Αυτά, σε επίπεδο συνεργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται για έναν γοητευτικότατο άνθρωπο, η ευγένειά του, η σεμνότητά του, η στάση του απέναντι στη ζωή δεν γίνεται να μη σε εντυπωσιάσουν» τόνισε στο Βήμα.

-Φοβηθήκατε όταν σας πρότεινε να παίξετε τον Ρασκόλνικοφ στη θεατρική μεταφορά του μνημειώδους μυθιστορήματος «Εγκλημα και τιμωρία» του Ντοστογέφσκι;

«Στην αρχή τρόμαξα πολύ. Γιατί και η παραγωγή του εγχειρήματος απαιτούσε κάποια εχέγγυα τα οποία δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα εξασφαλίσω - εκείνος, βέβαια, πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνάει τα εμπόδια. Και ως ηθοποιός, το να παίξεις τον Ρασκόλνικοφ, δεν γίνεται να μη φοβηθείς, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Αλλά του είχα εμπιστοσύνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved