Rising Star: Κι όμως ο Κώστας Μακεδόνας συμφωνεί πως αυτά τα shows μπορεί να κάνουν και κακό...
Showbiz

Rising Star: Κι όμως ο Κώστας Μακεδόνας συμφωνεί πως αυτά τα shows μπορεί να κάνουν και κακό...

Από τα νέα πρόσωπα ως κριτής ή coach στο team του ολοκαίνουργιου Rising Star που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, ο Κώστας Μακεδόνας

Νέος στο ρόλο του coach αλλά παλιός φίλος τόσο του Αντώνη Ρέμου, όσο και της Δέσποινας Βανδή, όπως μας είπε ο ίδιος είχε δεχτεί και στο παρελθόν προτάσεις για ανάλογους τηλεοπτικούς ρόλους αλλά δεν τις είχε αποδεχτεί.

Άλλες γιατί δεν τον εξέφραζαν και άλλες γιατί οι συγκυρίες και η επαγγελματική του δράση ως πιλότος εκτός από τραγουδιστής, δεν του επέτρεπαν να τις αποδεχτεί αφού έπρεπε να κάνει πτήσεις στο εξωτερικό. Ο γνωστός τραγουδιστής που έφτασε στο στούντιο Κάπα με ταξί καθώς ένα πρόσφατο ατύχημα στο χέρι του τον ταλαιπωρεί και δεν του επιτρέπει να οδηγεί, όχι αεροπλάνο αλλά ούτε αυτοκίνητο, είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που συνηθίζει να λέει τις αλήθειες του χωρίς φόβο.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε για συναδέλφους του που κατά καιρούς έχουν καταφερθεί εναντίον των talent shows θεωρώντας πως κάνουν κακό σε πολλούς από τους συμμετέχοντες μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως αυτό το πιστεύει κι ο ίδιος για τα άτομα που δηλώνουν συμμετοχή πιστεύοντας πως σε μια νύχτα θα γίνουν πρώτα ονόματα στο χώρο.

Τόνισε πως τα παιδιά θα πρέπει να αντιλαμβάνονται πως αυτό το παιχνίδι - και το κάθε παιχνίδι τέτοιου είδους- είναι απλά ένα βήμα για να τους αακούσουν κάποιοι άνθρωποι και να τους ανοίξουν ίσως κάποιες πόρτες.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved