Φιλοθέη Μωβ: «Ένας κύκλος πόνου έκλεισε για μένα…»
Showbiz

Φιλοθέη Μωβ: «Ένας κύκλος πόνου έκλεισε για μένα…»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε η Φιλοθέη Μωβ όλα όσα έγιναν στην χθεσινή δίκη για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Γιάννη Βαρδή

«Στη χθεσινή δίκη ο Γιάννης Βαρδής μου ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του το Μάιο του 2016 στις τηλεοπτικές εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Θέμου Αναστασιάδη και στο περιοδικό DOWN TOWN που έθιξε με οποιοδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, συζύγου και χήρας του Αντώνη Βαρδή και ως μητέρας, δηλώνοντάς μου ότι με σέβεται και με υπολήπτεται ως άνθρωπο, σύζυγο και χήρα του πατέρα του και ως μητέρα και δεν αμφισβητεί την ηθική και κοινωνική μου αξία.

Κατόπιν αυτού ανακάλεσα τη μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμηση, ο Γιάννης Βαρδής αποδέχθηκε την ανάκλησή μου και σταμάτησε η διαδικασία της δίκης.

Ένας κύκλος πόνου έληξε για μένα, νομίζω με τον καλύτερο τρόπο καθώς δικαιώθηκα ηθικά ελπίζοντας ότι η συγνώμη αυτή εκφράζει τη πραγματική του μεταμέλεια και δεν δόθηκε προσχηματικά στην αίθουσα ενός δικαστηρίου. Άλλωστε δεν λες συγνώμη για να αποφύγεις την μπόρα αλλά επειδή αυτό προστάζει η ηθική και αναλαμβάνεις την όποια ευθύνη σου αναλογεί.

Προχωράμε μπροστά προσπαθώντας να υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες μας, να σεβόμαστε τις παρακαταθήκες όσων δικών μας προσώπων έφυγαν από τη ζωή, διδασκόμενοι από το παρελθόν, με την ελπίδα να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!

Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη, το δικηγόρο μου Κύριο Μιχάλη Μ., τη δικηγόρο μου και αδελφική μου φίλη Ειρήνη Τσεπετάκη Irene Tsepetaki , τους αληθινούς φίλους «μας» που στάθηκαν βράχοι δίπλα μου σε όλα τα δύσκολα, τη μεγάλη μου οικογένεια τους «άλλους ανθρώπους» , τους ανθρώπους που με αγαπάνε και μου έδωσαν δύναμη…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved