Ελένη Καστάνη: «Ο γιος μου είναι η προτεραιότητα μου στη ζωή»
Showbiz

Ελένη Καστάνη: «Ο γιος μου είναι η προτεραιότητα μου στη ζωή»

Η Ελένη Καστάνη, που πρωταγωνιστεί φέτος στο έργο «Μόνο αν το πιστέψεις» της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο θέατρο «Αλίκη», έχει να «αντιμετωπίσει» δεκάδες παιδάκια, που σπεύδουν κοντά της για να απολαύσουν μια ξεχωριστή παράσταση, με θέμα τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πώς είναι για εσάς φέτος να παίζετε για παιδιά;
«Είναι μεγάλη μου χαρά. Αισθάνομαι σαν να είμαι μανούλα για όλα αυτά τα παιδάκια στο θέατρο. Οι αντιδράσεις τους είναι υπέροχες. Σε ένα σημείο της παράστασης, όπου περνάω ανάμεσα τους, έρχονται και με αγκαλιάζουν. Προχθές, έπεσαν στην αγκαλιά μου πολλά παιδάκια κι εγώ άνοιξα τα χέρια μου και θα ήθελα να τα χωρέσω όλα! Άλλες φορές μου φωνάζουν: «Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου». Είναι τεράστια η χαρά και η συγκίνηση που μου δίνουν»

«Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς» είναι το μήνυμα του έργου. Πιστεύετε πως σήμερα έχει χαθεί η πίστη στους Έλληνες, που περνούν δύσκολα;
«Και να έχει χαθεί, εγώ δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. Δεν είμαι ο άνθρωπος που βλέπει το πότηρι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο. Αν δεν έχουμε πίστη, πώς θα νικήσουμε τους φόβους, όπως λέει το έργο, αλλά και αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που περνάμε; Δεν είμαι άνθρωπος που παραδίδω τα όπλα και αυτό αρνούμαι να πιστέψω ότι ισχύει για οποιονδήποτε άνθρωπο στη χώρα μου»

Ποια είναι για εσάς η «Χώρα της Υπομονής», όπως λέει το έργο;
«Η «Χώρα της Υπομονής» για εμένα θα έλεγα ότι είναι η πατρίδα μου. Εκεί θέλω να πάω στα γεράματα μου, στην Κρήτη, στη Σητεία, από όπου κατάγομαι. Ονειρεύομαι ότι θα πάω εκεί να ξεκουραστώ»

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια μητέρα για το παιδί της;
«Επειδή είμαι μητέρα, θα πω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Να φτάσει στα άκρα, έως και στο έγκλημα, προκειμένου να σώσει, να προστατεύσει το παιδί της. Ο γιος μου είναι η προτεραιότητα μου στη ζωή. Από τη στιγμή που γεννήθηκε αφιερώθηκα στο μεγάλωμα του μονομανιακά, θα έλεγα», εξομολογείται η ηθοποιός στην εφημερίδα Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved