Βαλάντης: «Αυτό που με ενοχλεί το λέω»
Showbiz

Βαλάντης: «Αυτό που με ενοχλεί το λέω»

Για τη συμμετοχή του στο YFSF αλλά και για τι αν έχει μετανιώσει δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βαλάντης.

Η συμμετοχή σου στο YFSF σε βοήθησε στη δημοσιότητα, αν και είσαι φτασμένος καλλιτέχνης; «Η παραπάνω δημοσιότητα σε βοηθάει στο να τονώνει την ήδη υπάρχουσα δημοσιότητα σου, γιατί εκεί δεν παρουσιάζεις δικά σου τραγούδια, δεν παρουσιάζεις τη δουλειά σου, απλά γίνεσαι πιο δημοφιλής»

Είσαι άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια. Έχεις μετανιώνει για δηλώσεις σου;
«Εγώ δεν βλέπω τον κόσμο τέλειο και αυτό που με ενοχλεί το λέω και δεν μετανιώνω για ό,τι έχω πει, και φυσικά δεν με ενοχλεί αν γίνεται ντόρος, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μερικές φορές παραποιούν τα λόγια μου, δηλαδή άμα χρειάζεται να κάνω ολόκληρο σεμινάριο για το τι θέλω να πω... Μετάνιωσα ίσως για τα άτομα στα οποία μπορεί να το είπα, για το πώς κόβεται και πώς παρουσιάζουν τη δήλωση μου, δηλαδή βάζουν κάτι και τα προηγούμενα που μπορεί να έχουμε πει τα κόβουν. Αν δεν δώσεις στον κόσμο να καταλάβει τι έχεις πει, ε τότε μια δήλωση απλή είναι παραποίηση της δήλωσης σου», λέει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved