Showbiz

Rising Star: Χρήστος Μάστορας: Τη βέρα τη φοράω 4 χρόνια, εσείς την είδατε τώρα

Gossip-tv Team

Είναι το πειραχτήρι της παρέας του Rising Star. Ο Χρήστος Μάστορας αν και, όπως μας είπε ο Τζώννυ Καλημέρης τον "παίδεψε" για να συμφωνήσει, ενσωματώθηκε τέλεια με το υπόλοιπο team του show. 

Και είναι αυτός που τους ξεσηκώνει όλους με το κέφι, τις μιμήσεις και την αστείρευτη διάθεσή του για πλάκα. Εξάλλου μας το είπε και ξεκάθαρα.

"Θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελα, τόσο στον κόσμο που θα δει το show, όσο και στους παίκτες που θα δουν τον τοίχο να ανεβαίνει". Παραδέχτηκε μάλιστα πως κατά τη διάρκεια του press event, όταν καθόντουσαν οι ίδιοι πίσω από τον τοίχο περιμένοντας τους δημοσιογράφους να ψηφίσουν για να ανεβεί ο τοίχος, αγχώθηκε πολύ για το αν θα ανέβει ή όχι.

Ο frontman του συγκροτήματος MELISSES, παρέκαμψε με ευκολία τις αρχικές ευχές για το φημολογούμενο γάμο του με την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Courtney Parker, κάνοντας ουσιαστικά πως δεν άκουσε και ανάλογη στάση κράτησε και όταν ρωτήθηκε στο τέλος για τη βέρα του.

"Εγώ τη βέρα τη φοράω εδώ και 4 χρόνια, εσείς την είδατε τώρα" απάντησε χωρίς όμως ουσιαστικά να επιβεβαιώσει τον φημολογούμενο γάμο τους.

Ακόμα χαρακτήρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο έναν, έναν τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής και τον παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved