Ο Σταύρος Μαυρίδης ξεσπά μέσα από τη ψυχιατρική κλινική: «Ποια αυτοκτονία; Ήμουν σε κατάσταση μέθης»
Showbiz

Ο Σταύρος Μαυρίδης ξεσπά μέσα από τη ψυχιατρική κλινική: «Ποια αυτοκτονία; Ήμουν σε κατάσταση μέθης»

Ο Σταύρος Μαυρίδης βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου και δηλώνει: «Ήμουν σε κατάσταση μέθης, όταν είπα όσα είπα. Δεν θα έφτανα ποτέ στην πράξη αυτοκτονίας, γιατί είναι πράξη δειλίας. Ήθελα να απομονωθώ και για αυτό με θεώρησαν εξαφανισμένο. Είμαι πολύ καλά και ετοιμάζομαι να επιστρέψω δυναμικά».

Ο ηθοποιός ο οποίος με τη δήλωση περί αυτοκτονίας μας είχε συγκλονίσει δηλώνει στη Freddo: «Ήταν μια λανθασμένη δήλωση που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί απλά δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί. Η πράξη αυτή είναι πράξη δειλίας και τίποτα άλλο. Δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτήν την πράξη, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι».

Και για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική με αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα ανέφερε: «Την ημέρα της σύλληψής μου ήταν απλά μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει λίγο αλκοόλ και όλο αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα”, είπε χαρακτηριστικά. Ενώ, για το πότε θα βγει από την ψυχιατρική κλινική, ανέφερε: “Θα μου επιτρέψετε να μην το απαντήσω γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ωστόσο θα δώσω μια και μόνο τηλεοπτική συνέντευξη εκεί που θα επιλέξω εγώ και θα μιλήσω για όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved