Η Μπεκατώρου διασκέδασε στην Ιερά Οδό με Πάριο-Βιτάλη
Showbiz

Η Μπεκατώρου διασκέδασε στην Ιερά Οδό με Πάριο-Βιτάλη

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιάννη Πάριου και της Ελένης Βιτάλη στην Ιερά Οδό! 

Ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, για πρώτη φορά μαζί, κάνουν φέτος το χειμώνα την έκπληξη. Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους;

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ο Γιάννης Πάριος με την αυθεντικότητά του, την τεράστια έκταση της φωνής του και τη ζεστή του σκηνική παρουσία παρέσυρε μουσικά για άλλη μια φορά και τον πιο απαιτητικό ενώ η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία καλλιτέχνιδα σε μεγάλα κέφια και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με το κοινό έδωσε το δικό της παλμό στο πρόγραμμα με τη δύναμη των ερμηνειών της σε ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο. Αλλά και οι δύο μαζί επί σκηνής με τα εκπληκτικά ντουέτα τους, με μια τρυφερότητα σπάνια, σε τραγούδια που βασίζονται μόνο στη φωνή και στο συναίσθημα, που δεν χορταίνεις να τα ακούς, σε παλιές κλασικές επιτυχίες οι οποίες πλέον έχουν περάσει στο απυρόβλητο του διαχρονικού αποζημίωσαν με το παραπάνω το κοινό τους που δεν σταματούσε στιγμή να τραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί.

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες επισκέφτηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο την Ιερά Οδό για να τους απολαύσουν από κοντά. Ανάμεσά τους η Μαρία Μπεκατώρου με την παρέα της καθώς και η Χριστίνα Αλεξανιάν με την Κατερίνα Μαραγκού και την παρέα τους.

Στην Ιερά οδό φέτος, κατοικεί ένα ισχυρό καλλιτεχνικό δίδυμο, δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, δυο σπουδαίες φωνές. Η συνάντησή του Γιάννη Πάριου και της Ελένης Βιτάλη, είναι μαγική κι επιβεβαιώνει ότι έχουν την επιθυμία αυτό το χειμώνα, να μας ξεναγήσουν σε μουσικά μονοπάτια μοναδικά, με ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», φτιαγμένο με μεράκι κι αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved