Άννα Κουρή: «Έχει πιεσθεί ο κόσμος τόσο πολύ, που δεν ξέρω πόσο θ' αντέξει»
Showbiz

Άννα Κουρή: «Έχει πιεσθεί ο κόσμος τόσο πολύ, που δεν ξέρω πόσο θ' αντέξει»

Φέτος η Άννα Κουρή πρωταγωνιστεί στη διασκευή της μαύρης γαλλικής κωμωδίας «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», από τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, στο θέατρο Βέμπο.

«Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που γράφτηκε το 1979 και είχε τόση επιτυχία ώστε να παίζεται ακόμη στο Παρίσι. Στο φετινό καστ συμμετέχουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζόυς Ευείδη, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Χρήστος Ζαχαριάδης», λέει στη Secret.

Πώς και δεν συνεργάσθηκε με τον Χάρη Ρώμα, με τον οποίο αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο;

«Με τον Χάρη γνωριστήκαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέσω της Φρόσως Ράλλη. Εκτοτε συνεργαζόμαστε τακτικότατα είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το "Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου", με την οποία περιοδεύσαμε στην Αυστραλία, στην Αμερική και στον Καναδά. Φέτος απλά δεν έτυχε», λέει.

Πώς βλέπει η ηθοποιός την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας; «Έχει πιεσθεί ο κόσμος τόσο πολύ, που δεν ξέρω πόσο θ' αντέξει, δεν ξέρω πόσο θ' αντέξουμε. Από την άλλη, η στήριξη της Ευρώπης γίνεται μετ' εμποδίων, κάτι που μας δημιουργεί ανασφάλεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved