Μαλού-Χουάν Ροντρίγκες: Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!
Showbiz

Μαλού-Χουάν Ροντρίγκες: Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Την απόφαση να τεστάρουν την πολύ όµορφη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε πριν από µερικούς µήνες, πήραν η Μαλού Κυριακοπούλου και ο αγαπηµένος της Χουάν Ροντρίγκες.

Οι δυο τους ήδη µοιράζονται την καθηµερινότητά τους σε ένα όµορφο διαµέρισµα στο Κολωνάκι.
Παρότι τον περασµένο Σεπτέµβριο η σχέση τους µετρούσε µόλις λίγους µήνες και δεν γνώριζαν καλά-καλά ο ένας τον άλλον, η όµορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος εκτός από το µόντελινγκ εργάζεται και στην υποδοχή σε χώρους εστίασης, δεν δίστασαν να συγκατοικήσουν. Σίγουροι για το ότι θέλουν να είναι αχώριστοι και αποφασισµένοι να πετύχουν σε αυτό το σοβαρό βήµα για τη σχέση τους, νοίκιασαν ένα διαµέρισµα στην καρδιά της Αθήνας, που εξυπηρετεί και τους δύο στις µετακινήσεις και τις επαγγελµατικές τους δραστηριότητες. Άλλωστε, και οι δύο λατρεύουν τη συγκεκριµένη γειτονιά και την επέλεγαν ούτως ή άλλως συχνά για τις εξόδους τους.
Στο όµορφο και γιορτινά στολισµένο Κολωνάκι τούς εντόπισε πριν από µερικά βράδια και ο φακός, όταν βρέθηκαν στο «Shy Horse» για να απολαύσουν τα πιάτα του ταλαντούχου σεφ Στέφανου Κολυµάδη µαζί µε εκλεκτό κρασί και υπό τους ήχους τζαζ µουσικής. Όσοι τους είδαν εκείνο το βράδυ διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι, µε την όµορφη Μαλού να χαµογελά από ευτυχία και τον Λατίνο σύντροφό της να την προσέχει και να τη φροντίζει συνεχώς.
Οι φίλοι τους, άλλωστε, επιβεβαιώνουν ότι ζουν έναν µεγάλο έρωτα και δεν τους εξέπληξε το γεγονός ότι οι δυο τους πήραν µέσα σε σύντοµο χρονικό διάστηµα την απόφαση να ζήσουν µαζί. «Είναι τόσο σίγουροι για τα αισθήµατά τους, που η συγκατοίκηση ήρθε ως φυσική εξέλιξη µιας σχέσης που πηγαίνει συνεχώς όλο και καλύτερα», σχολιάζει στη Real φίλος του ζευγαριού.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved