Αντώνης Κανάκης: Το πραγματικό όνομα, η καριέρα, οι έρωτες και η κόρη του
Showbiz

Αντώνης Κανάκης: Το πραγματικό όνομα, η καριέρα, οι έρωτες και η κόρη του

Ο Αντώνης Κανάκης έχει μια πορεία ζωής λίγο σαν παραμύθι.

Ο Θέμης Μάλλης στη στήλη του στη Freddo έγραψε για τον παρουσιαστή δύο λόγια για τη ζωή, τους έρωτες και την καριέρα του.

Η περίπτωση του Αντώνη Κανάκη είναι από τις πλέον ξεχωριστές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης (συνολικά, όχι μόνο της ιδιωτικής). Με τη νεανική του τρέλα και την αισθητική των ‘90ς, ο Αντώνης Δούμας -όπως είναι το πραγματικό του επώνυμο- τράβηξε γρήγορα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την προσοχή των στελεχών από τα «μεγάλα» κανάλια του τότε τηλεοπτικού τοπίου, καθώς έκανε το κέφι του στην ΤV 100 της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο ραδιόφωνο, στου οποίου τον «αέρα» πέταξε μόλις στα... 12.

Κάτω από την «ομπρέλα» μιας παρέας, στην οποία ήταν ηγέτης, κατάφερε να κάνει την πιο αυθεντική νεανική εκπομπή, το «Κομφούζιο», δίχως καμία αντιγραφή στην εκτέλεση της από την τότε πηγή... έμπνευσης, που ήταν φυσικά το ΜΤΥ. Με το ταλέντο του να μην περιορίζεται στην παρουσίαση, αλλά να καλύπτει όλη την γκάμα του τηλεοπτικού «γίγνεσθαι» (σκηνοθεσία, σενάριο-κείμενα, οπτικό-ποίηση, μουσική επιμέλεια, σκηνογραφία, υποκριτική, ακόμη και τεχνική διεύθυνση), ο Κανάκης έγινε ένας από τους επίλεκτους που μπορούν να κάνουν Γα πάντα τηλεοπτικά και τα κάνουν με επιτυχία.

Κι όμως, παρά τον ολοένα και αυξανόμενο προσωπικό του θρίαμβο, δεν εγκατέλειψε ποτέ δύο σημαντικές σταθερές: Τη λογική της ομάδας και τη... Θεσσαλονίκη! Κι αυτό τον έκανε αυτόματα «άφθαρτο», αλλά και star αντί- star ! Οι έρωτες του, οι χωρισμοί του, τα οικογενειακά του, οι διακοπές του, τα ξενύχτια και οι περιπέτειες του απασχόλησαν τόσο όσο ο ίδιος ήθελε (όπως, για παράδειγμα, όταν έχασε τον πατέρα του), παρά το γεγονός ότι βρισκόταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιτυχημένων παρουσιαστών. Η πόλη του έγινε «ασπίδα» προστασίας της ιδιωτικής του ζωής, ακόμη κι αν πρόκειται για μια απίστευτα κοινωνική προσωπικότητα, που δεν κρύφτηκε ποτέ, αλλά δεν εκτέθηκε και ποτέ, περισσότερο από αυτό που ο ίδιος θα άντεχε ή θα ανεχόταν.

Μεγαλύτερη απόδειξη, αλλά και προσωπική του «νίκη», η δημοσιοποίηση της σχέσης, της εγκυμοσύνης, αλλά και της γέννησης του παιδιού του μέσα σε χρόνο-ρεκόρ και η ανυπαρξία της εικόνας της συντρόφου του από οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Κι αν κάποιοι βιαστούν να πουν ότι προφανώς ο παρουσιαστής κατάφερε να «ξεφύγει» από τους ρεπόρτερ και τους φωτογράφους, η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας της δικής του στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στα media όλα αυτά τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι σεβάστηκαν την επιθυμία του. Κι αυτό ενδεχομένως να είναι και η μεγαλύτερη «μαγκιά» ενός αυθεντικού star αντί- star , που βάζει ο ίδιος τα όρια του κι όχι ανάλογα με τα «φεγγάρια» του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved