Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δύο φορές απάντησα σε γραφόμενα»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δύο φορές απάντησα σε γραφόμενα»

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχετικά με μια τηλεκριτική που του έγινε στην Κύπρο. Η δουλειά του τηλεκριτικού δεν είναι να κρίνει και να σχολιάζει την τηλεόραση;

«Φυσικά και αυτή είναι η δουλειά του. Υπάρχει όμως και η επαναλαμβανόμενη και χωρίς επιχειρήματα κακοπροαίρετη κριτική που φθάνει στο όριο της εμπάθειας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω στοχοποιήθηκα. Είναι και πώς διατυπώνεις τα γραφόμενά σου. Γράφτηκε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου «Ηταν μακράν η χειρότερη κυπριακή προφορά», θα μπορούσε να έχει γραφτεί «δεν ήταν επιτυχημένη» ή «θέλει δουλειά» καθώς μιλάμε για το πρώτο επεισόδιο.

Από την κριτική μπορείς να γίνεις καλύτερος αλλά όταν είσαι τόσο αφοριστικός απέναντί μου δεν μπορώ ούτε να την αξιολογήσω ούτε να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Δύο φορές απάντησα σε γραφόμενα. Το ένα ήταν τίτλος-προσβλητικό υπονοούμενο που μπέρδευε την προσωπική μου ζωή σε σχέση με τον ήρωα που υποδυόμουν τότε. Στο Διαδίκτυο με σεξουαλικό υπονοούμενο και δεν ήταν αντρίκειο. Η δεύτερη περίπτωση που μου ανέφερες ήταν εμπάθεια», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved