Παπαρίζου - Μαυρίδης: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη! Νέο εξώδικο από τον Τόνυ
Showbiz

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη! Νέο εξώδικο από τον Τόνυ

Όλο και πιο σκληρή εξελίσσεται η διαμάχη ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου, οι οποίοι συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ανταλλάσσοντας αγωγές και εξώδικα όσον αφορά την κοινή περιουσία που απέκτησαν όταν υπήρξαν μαζί για 12 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο μουσικός παραγωγός και μάνατζερ έστειλε χριστουγεννιάτικο εξώδικο στην Έλενα και προτείνει να πάρει αυτός τη μεζονέτα 183τμ στη Γλυφάδα, αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό.

Η ανταλλαγή εξώδικων για την πολυτελή κατοικία που απέκτησε το πρώην ζευγάρι εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ, έχει αρχίσει από το καλοκαίρι. Στη συνέχεια ο Τόνυ κατέθεσε αγωγή κατά της Έλενας, με την οποία απαιτούσε να του καταβληθεί το ποσό των 250.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και Σία ΕΕ”, στην οποία ήταν εταίροι.

Εκείνη απάντησε στις αρχές Δεκέμβρη με αγωγή κατά του πρώην συντρόφου του, ζητώντας να φύγει από τη μεζονέτα στη Γλυφάδα για να βγει σε πλειστηριασμό και να πουληθεί. Και τώρα ο γνωστός μάνατζερ ζητά με εξώδικο που έστειλε στις 23 Δεκεμβρίου να του παραχωρήσει η τραγουδίστρια το σπίτι και εκείνος να της καταβάλει το ποσό που όριζε η ίδια στην αγωγή της ως μερίδιό της από την πώλησή του. Δηλώνει, μάλιστα, έτοιμος μόλις πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση να αναλάβει και την αποπληρωμή του δανείου του σπιτιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved