Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το γιο του τον ερχόμενο Ιούνιο
Showbiz

Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το γιο του τον ερχόμενο Ιούνιο

Το εν λόγω ζευγάρι έχει ήδη δροµολογήσει να γίνει η βάφτιση του µικρού τον ερχόµενο Ιούνιο. Μάλιστα, έχουν ήδη αποφασίσει και το όνοµα που θα του χαρίσουν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Αλεξάνδρα Λοΐζου που θα βαφτίσουν τον γιο τους Γρηγόρη από τον πατέρα της Αλεξάνδρας, στον οποίο η ίδια έχει µεγάλη αδυναµία.
Σε ό,τι αφορά τη νέα καθηµερινότητα της όµορφης Αλεξάνδρας, δηλώνει ενθουσιασµένη µε τον ρόλο της ως µητέρας και θέλει να αφοσιωθεί σε αυτόν για το επόµενο διάστηµα. Έχει την αµέριστη στήριξη της µητέρας της, που τη βοηθάει αυτόν τον καιρό στα νέα της καθήκοντα, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να επανέλθει και στον... παλιό της εαυτό σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της, σύμφωνα με τη real. Αν και κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης της πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της και δεν πήρε πολλά κιλά, θέλει να επανέλθει πλήρως στα κιλά και τη φόρµα της. Συνεχίζει να θηλάζει κανονικά τον µικρούλη της και ανυποµονεί να ζήσει τις πιο όµορφες οικογενειακές γιορτές της ζωής της, κρατώντας φυσικά αγκαλιά τον µικρό πρίγκιπά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved