Αντώνης Καφετζόπουλος: «Θα δουλεύω μέχρι τα βαθιά γεράματα»
Showbiz

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Θα δουλεύω μέχρι τα βαθιά γεράματα»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για την οικονομική κρίση.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην παράσταση «Πυγμαλίων Ωραία μου κυρία»;

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι στο ρεπερτόριο του θεάτρου του περασμένου αιώνα, το οποίο και έχει ανέβει με τεράστια επιτυχία τόσο ως θεατρική παράσταση όσο και ως κινηματογραφική ταινία. Νομίζω, όμως, πως και ο Αλέξανδρος Ρήγας του έχει πολύ μεγάλη αγάπη. Υποδύομαι έναν μικρό ρόλο, τον πατέρα της Ελίζας Ντούλίτλ, την οποία παίζει η Δήμητρα Ματσούκα. Πρόκειται για έναν πατέρα από έναν άλλον κόσμο. Είναι ένα τυπικό δείγμα της φτωχολογιάς της πρώην βιομηχανικής εποχής. Δεν είναι ούτε άστεγος ούτε κάτι τέτοιο, απλώς ονειρεύεται ότι θα μπορούσε να ζει λίγο πιο άνετα, απολαμβάνοντας καθημερινά την μπίρα του, αν η κόρη του καταφέρει να κάνει καριέρα.

Ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα;

Δεν νομίζω ότι έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση, μάλλον αυτή που έχουμε όλοι μας. Αυτά που βγάζω προσπαθώ να τα ξοδεύω με σύνεση, δεν τα καταφέρνω ποιές και πάντα μου λείπουν χρήματα...

Η οικονομική κρίση ήταν κάτι που σας άγγιξε;

Όπως όλων, έτσι και η δική μου η ζωή έγινε πολύ πιο δύσκολη. Κι επειδή δεν έχω εξασφαλίσει έναν άλλον τρόπο για να υπάρχουν έσοδα, θα δουλεύω μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved