Έλενα Παπαρίζου: «Οι γονείς μου δεν μου έμαθαν τίποτε άλλο πέραν της Ελλάδα»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Οι γονείς μου δεν μου έμαθαν τίποτε άλλο πέραν της Ελλάδα»

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της εξήγησε για ποιο λόγο επιμένει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα με τα τόσα προβλήματα ενώ μπορεί να πάει στο εξωτερικό.

Γιατί επιμένεις εδώ και χρόνια να επενδύεις καλλιτεχνικά σε μια χώρα που περνά δύσκολα; Είσαι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια με όλο το «πακέτο» για να κάνει πράγματα στο εξωτερικό.

Μα αυτή τη στιγμή κάνω πράγματα στη Σουηδία και, αν δεν ήμουν στο «The Voice», τώρα θα ήμουν εκεί 4,5 μήνες. Πρακτικά αν το δούμε, μου είναι πολύ εύκολο αύριο κιόλας να μετακομίσω μόνιμα στη Σουηδία και δεν χρειάζεται να τους αποδείξω τίποτα εκεί. Την Ελλάδα, όμως, εγώ την αγαπώ. Δες, λόγου χάρη, την Καλομοίρα, η οποία πρόσφατα ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα μαζί με ολόκληρη την οικογένεια της. Οι «άτιμοι» οι γονείς μας, μας μεγάλωσαν για να λατρεύουμε την Ελλάδα! Το λέω με πολλή γλύκα αυτό. Οι γονείς μου δεν μου έμαθαν τίποτε άλλο πέραν της Ελλάδας, κάθε καλοκαίρι οι διακοπές μας ήταν εδώ. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μας έκανε με το αυτοκίνητο σε όλη την Ελλάδα, ακριβώς επειδή ήθελε να την αγαπήσουμε».

Εσύ έχεις ζήσει σκηνικά τύπου «My big fat greek wedding» με τους δικούς σου;

Όχι ακριβώς. Απλά μέσα στο Facebook έχουμε ένα prive group, στο οποίο συζητάμε με τις ξαδέρφες μου όλα τα κουτσομπολιά του σογιού! Γίνεται χαμός στο facebook, γιατί είμαστε και πολλές οι ξαδέρφες στην οικογένεια μας. Στη γειτονιά που ζει η μαμά μου στη Σουηδία έχει μόνο Έλληνες και Ινδούς. Αυτοί είναι πολύ ήρεμοι. Εμείς, αντίθετα, ακουγόμαστε παντού... Δυνατά γέλια, μουσικές και όλο το πακέτο».

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved