Καλομοίρα: «Είχα δεχθεί προτάσεις και για άλλα σόου, αλλά…»
Showbiz

Καλομοίρα: «Είχα δεχθεί προτάσεις και για άλλα σόου, αλλά…»

Η επιστροφή στην τηλεόραση ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό η Καλομοίρα, και πριν έρθει το τηλεφώνημα του ΑΝΤ1 για το «Rising Star»; 

«Είχα δεχθεί προτάσεις και για άλλα σόου, αλλά ένιωθα μέσα μου ότι το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό. Με το «Rising Star» έγιναν όλα τόσο εύκολα και γρήγορα, που κατάλαβα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ένιωσα πολύ άνετα και ήμουν τρομερά σίγουρη γι' αυτό. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Γνωρίζατε το «Rising Star» πριν συζητηθεί για την ελληνική τηλεόραση; Το είχατε παρακολουθήσει ποτέ;

«Και βέβαια το γνώριζα! Στην Αμερική είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαι, όμως, και ευγνώμων στον ΑΝΤΙ, γιατί συμπεριέλαβε το κομμάτι του που στην αμερικάνικη βερσιόν δεν υπάρχει. Και είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή.»

- Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το «Rising Star» από τα υπόλοιπα τάλεντ σόου;

«Είναι ένα μουσικό τάλεντ σόου με νέα δεδομένα και πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει, φρέσκο και τεχνολογικά εξελιγμένο. Για πρώτη φορά το κοινό, δηλαδή ο τηλεθεατής, έχει τον πρώτο λόγο και ψηφίζει μέσω του δωρεάν app «Rising Star Greece». Και πιστέψτε με, όσο ψηφίζεις τόσο εθίζεσαι σ' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σ' αυτό το σόου, γιατί η ομάδα πίσω από το «Rising Star» είναι πολύ δυνατή, υπεύθυνη, με τρομερή τεχνογνωσία και ευθύνεται για τα πιο επιτυχημένα σόου της ελληνικής τηλεόρασης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved