Καλομοίρα: Όλα όσα αποκάλυψε για το Rising Star
Showbiz

Καλομοίρα: Όλα όσα αποκάλυψε για το Rising Star

Η Καλομοίρα μίλησε για το Rising Star και την απόφασή της ν’ απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΝΤ1. 

Εσείς είχατε πάρει μέρος σε ένα άλλο παιχνίδι, που είχε έντονα στοιχεία ριάλιτι. θα προτιμούσατε να είχατε λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι όπως το «Rising Star», το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο τραγούδι και μικρότερη στην προσωπικότητα των παικτών;

«Μου άρεσε πολύ το σόου που συμμετείχα τότε και ειδικά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες βρισκόμασταν μαζί σε ένα σπίτι. Δεν το είδα ποτέ ως ένα ριάλιτι, αλλά ως ένα μουσικό σχολείο που νέα, ταλαντούχα παιδιά, με αγάπη για τη μουσική, ήθελαν να ακολουθήσουν το όνειρο τους. Για εμένα, και ειδικά για εκείνη την περίοδο της ζωής μου, ήταν μια πολύ σωστή επιλογή»

Τι έχει αλλάξει στη μουσική βιομηχανία από τότε που μπαίνατε εσείς στο «παιχνίδι» μέχρι σήμερα;

«Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά, αλλά το σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες είναι να εξελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Πλέον -δυστυχώς θα έλεγα- δεν κάνεις ένα ολόκληρο θα αλλά cd ή single. Επίσης, τα Instagram έχουν επηρεάσει τα πάντα. Μέσω του instagram, του facebook και του twitter μπορείς να μιλάς απευθείας με τους θαυμαστές σου και αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Να μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις επαφή μαζί τους»

Πόσο εύκολο είναι να βρείτε κάτι να πείτε στους παίκτες που δεν περνούν στην επόμενη φάση;

« Είναι δύσκολο και στενάχωρο, όταν ένας παίκτης δεν περνάει στον επόμενο γύρο. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή στο backstage νιώθω τα ίδια συναισθήματα με εκείνους. Δεν καταφέρνω, δυστυχώς, να τους δω όταν κατεβαίνουν από τη σκηνή, γιατί το σόου είναι live και υπάρχει η σχετική ροή, όμως, αν τους δω, τους μιλάω και προσπαθώ να τους δώσω κουράγιο. Είναι σημαντικό να καταλάβουν ότι το ταξίδι τους δεν τελειώνει εδώ. Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Αν σας είχαν προτείνει να βρίσκεστε στην καρέκλα του κριτή, θα είχατε πει «ναι»;

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω. Είναι δύσκολη η θέση των κριτών. Θα ένιωθα τρομερά άσχημα να πατήσω το κόκκινο κουμπί και να μην τους αφήσω να πάνε παρακάτω. Δεν θα μπορούσα να το κάνω.»

Αν συμμετείχατε σήμερα στο «Rising», ποιο τραγούδι θα επιλέγατε να ερμηνεύσετε και ποιον κριτή θα «φοβόσασταν» περισσότερο;

« Θα έλεγα ένα από τα τραγούδια της Αριάνα Γκράντε. Νομίζω θα ήμουν περισσότερο αγχωμένη να τραγουδήσω με τη Δέσποινα Βανδή. Είναι μια τραγουδίστρια που θαυμάζω πολύ και δεν θα ήθελα να την απογοητεύσω.

Πώς είναι π συνύπαρξη στο πλατό με τον Γιώργο Λιάγκα και τους τέσσερις κριτές;

«Περνάμε πολύ ωραία. Ο Γιώργος είναι πολύ άνετος, έμπειρος και επαγγελματίας και μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Οι κριτές επίσης είναι εξαιρετικοί, τους θαυμάζω όλους. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδα» είπε στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved