Αλίκη Κατσαβού: Η βάφτιση του γιου της και οι νονοί
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: Η βάφτιση του γιου της και οι νονοί

Το θέμα του δεύτερου παιδιού, που ο Κώστας Βουτσάς θέλει να κάνει μαζί με την Αλίκη Κατσαβού, είναι κάτι στο οποίο… διαφωνούν. 

«Ο Κώστας θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί μαζί μου. Εγώ όμως όχι. Είμαι απολύτως ευχαριστημένη με τον Φοίβο, οπότε δεν νομίζω να κάνουμε δεύτερο παιδί» τόνισε στην Freddo.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός δεν σταματάει, όπως λέει η σύζυγος του, να κάνει συνεχώς μελλοντικά σχέδια. «Το κυριότερο είναι ότι δεν θέλει να σταματήσει τη δουλειά του. Θέλει να συνεχίσει να κάνει θεατρικές παραστάσεις και κυρίως παιδικές παραστάσεις που κάνουμε μαζί. Ο Κώστας θέλει συνεχώς να είναι μέσα στα πράγματα».

Για τη βάφτιση του μικρού Φοίβου, η Αλίκη απαντά: «Θα γίνει αφού μεγαλώσει λίγο ο Φοίβος. Θέλουμε ο Φοίβος να πάει περίπου 2 ετών, να καταλαβαίνει το νερό, προκειμένου να μη φοβηθεί και τρομάξει».

Με τη Μάρθα Καραγιάννη ο Κώστας Βουτσάς δούλεψε σε τεράστιες ελληνικές παραγωγές στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Οι δυο τους είναι τόσο δεμένοι όσο και δύο αδέλφια. Γι' αυτό άλλωστε και η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μία από τις κουμπάρες του στον γάμο του με την Αλίκη. Ωστόσο, όπως η Αλίκη λέει, οι κουμπάρες ήθελαν να υπάρξουν νεότεροι άνθρωποι που θα βαφτίσουν τον Φοίβο. «Κοιτάξτε, οι κουμπάρες μας, η Μάρθα Καραγιάννη και η Δώρα Ντούμα, δεν ήθελαν να γίνουν νονές. Θέλουν να γίνουν νονές κάποιοι νεότεροι άνθρωποι. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι οι νονοί του να αγαπάνε τον Φοίβο και να είναι κοντά του. Αυτό σημαίνει πνευματικός πατέρας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved